Korkealaatuinen valaisinsarja

Korkealaatuinen valaisinsarja

-

Modul-Systemin uusi huomiovalosarja on suunniteltu erityisesti huoltoautoihin. Uusi laadukas LED valaisinsarja sisältää majakkapaneelit, tasovilkut ja majakat. ”Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita joille on myönnetty kaikki olennaiset sertifikaatit”, kertoo Modul-Systemin VP Thomas Johansson.

Toisin kuin muiden kalustevalmistajien, Modul-Systemin tuotesarjat sisältävät sähkötuotteita ja valaisimia jotka ovat talon omaa suunnittelua. Olemme keskittyneet kehittämään hyvin suunniteltuja valaisimia jotka ovat sekä energiatehokkaita että todella korkealaatuisia.

”Elektroniset laitteet ovat vahvassa roolissa ajoneuvojen varustelussa ja yksi tärkeimmistä tuotesarjoistamme tällä hetkellä. Valmistamalla omat tuotteemme varmistamme parhaan mahdollisen laadun ja toimitusvarmuuden” sanoo Modul-Systemin VP Thomas Johansson.

Uusia valaisimia on tarjolla monta eri mallia sekä kokoa joilla taataan täydellinen sopivuus eri automalleille ja valaisimet toimivat 12V sekä 24V järjestelmissä. Kaikki valaisimet ovat E-merkittyjä ja myydään 2-vuoden takuulla.

Tutustu tuotesarjaan »

    

  

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy