Kokonaisratkaisutoimittajasi

 

Modul-Systemin asiakkaana voit luottaa tekemääsi päätökseen. Meillä on melkein 50 vuoden kokemus alalta ja teemme alan kärkiyrityksenä jatkuvasti työtä kehittääksemme asiakkaillemme yhä parempia laatutuotteita.

Pelkkä kokemus ei kuitenkaan riitä. On osattava myös ajatella pidemmälle ja paneutua sen ymmärtämiseen, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yhtä tärkeitä. Tavoitteemme on olla kokonaisratkaisutoimittaja, yritys johon voit luottaa ajoneuvokalustosi hallinnan.

KALUSTONHALLINTA - Liiketoimintasi edistäminen


Me tarjoamme täydellisen koordinoinnin. Otamme vastuun koko varusteluprosessista mukaan lukien päivittäinen sopimusten hallinta, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lähtökohtana omistamisen kokonaiskustannukset. Pyrimme alentamaan kalustosi omistamisen kokonaiskustannuksia. Kevyet materiaalit suurentavat kantavuutta ja järjestelmän kestävyyden ansiosta se kestää pitkäaikaisia vuokria. Uskallamme myöntää korkealaatuisille tuotteillemme pitkän takuun. Jos haluat saada ROI-laskelman, ota yhteyttä myyjäämme.

Luota meihin. Pidämme itseämme ongelman ratkaisijoina ja olemme ylpeitä kyvystämme ratkaista hankalia ongelmia asiakkaidemme puolesta. Ratkaisuun voi sisältyä ajoneuvojen varustelu asiakkaan tiloissa, ajoneuvojen logistiikka ja säilyttäminen, kunnes ne ovat valmiina toimitusta varten, räätälöityjen tuotteiden kehittäminen ja paljon muuta.

Vaikuttavaa suunnittelua


Todelista tiimityötä. Kokeneet keskitetyt ja paikalliset tutkimus- ja tuotekehitystiimimme suunnittelevat jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tuotteita. Lisäksi teemme yhteistyötä kunkin alan asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoimamme turvallisuuden ja laadun. Varmistamme laadun ISO-sertifioinnilla ja omalla tuotannolla.
 
Yhteistyö asiakkaidemme kanssa.
Keskustelemme kehitysprojekteistamme asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa. Näin saamme suoraa palautetta ihmisiltä, jotka käyttävät ratkaisujamme päivittäin. 

Digitaalinen älykkyys. Täydennämme prosesseja erilaisilla digitaalisilla työkaluilla aina tuotekehityksestä myyntiin. Törmäystestien ja teknisten simulaatioiden lisäksi tarjoamme ROI-laskelmat, ratkaisuillemme räätälöidyn suunnitteluohjelman, jne.

Me huolehdimme logistiikasta


Räätälöity vakiona.
Tarjoamme moduulipohjaisia säilytysratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä kalustosi tarpeisiin sopivaksi varastotuotteita käyttämällä. Kokonaisratkaisutoimittajana toimitamme kaikki muutokseen tarvittavat tarvikkeet.

Nopeasti tien päälle. Keskusvarastossa ja paikallisissa varastoissa olevan laajan varaston ansiosta voimme tarjota nopeat toimitukset laajalle asiakaskunnallemme ja jälleenmyyjillemme.

Joustavat toimitukset. Tarjoamme joustavia toimitusvaihtoehtoja tuotteista ajoneuvologistiikkaan. Pystymme myös monimutkaisiin muutoksiin laajan Service Center -verkostomme kautta.

Toimitamme asiakastyytyväisyyttä joka päivä


Palvelu kätesi ulottuvilla. 50 maassa toimivan 300 kumppanin Service Center -verkosto on valmiina auttamaan. Riippumatta siitä tarvitsetko perusjärjestelmän vai täydellisen varustelun, meillä on asiantuntemus hoitaa se sujuvasti.

Kuuntelemme sinua.
Teemme säännöllisesti kyselyjä varmistaaksemme, että asiakkaamme on tyytyväisiä palveluumme. Palaute toimii myös jatkuvien parannusten perusteena.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy