Kevyt, ajoneuvon rakenteita läpäisemätön ja modulaarinen varustelu sähkökäyttöisiin hyötyajoneuvoihin.

Tekniikka, joka on saanut inspiraationsa avaruus- ja ilmailuteollisuudesta. Modul-System on aina ollut eturintamassa tulevaisuuden ratkaisujen kehittämisessä. Olemme siis jo edelläkävijöitä sähköautoihin räätälöidyissä ajoneuvokalusteiden ratkaisuissa. Modul-System kehitti vuonna 2017 vahvan ja luotettavan asennustekniikan; kalusteet liimataan paikoilleen läpiporaamisen sijasta. Modul-Systemin käyttämä liima on samaa lujaa koostumusta kuin ilmailuteollisuudessa.

Konsepti, joka on osoittautunut toimivaksi

Modul-Systemin tekniikkaa on asennettu ajoneuvoihin kaikkialla maailmassa ja se on läpikäynyt valtavan määrän testejä turvallisen ja luotettavan asennuksen varmistamiseksi.

Tarjoamme valikoiman räätälöityjä kaluste-, hylly-, lattia- ja verhoilusarjoja, jotka on suunniteltu erityisesti sähköpakettiautoja varten. Jokainen sarja on kehitetty ammattikäyttöön, se on modulaarinen ja tarkoitettu useille palvelualoille.

 VARUSTELUSARJAT

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

 

Katso sarjat

 

 VARUSTELUSARJAT

Ford
E-Transit

 

Katso sarjat

 

 VARUSTELUSARJAT

Maxus

E-Deliver
 

Katso sarjat

 

Mercedes Sprinter
 VARUSTELUSARJAT

Mercedes
E-Sprinter

 

Katso sarjat

 

Lisäsähkölaitteiden käyttö ajoneuvon kantamasta tinkimättä

Kaikki lisäsähkönkuluttajat, kuten valot, majakat, invertterit jne., kannattaa kytkeä lisäakkuun eikä ajoneuvon omaan 12 V -akkuun, jotta se ei vaikuta ajoneuvon kykyyn toimia normaalisti tai pienennä sen kantamaa.

Asentamalla EV DC–DC-laturin sähköajoneuvoosi saat yhteyden 12 V:n ajoneuvon oman akun ja lisäakun välille, jotta voit ladata lisäakkusi välittömästi samalla kun ajoneuvosi akut latautuvat maasyöttökaapelin kautta. Näin voit käynnistää päiväsi täydellä teholla! Modul-Systemin ainutlaatuisen ohjausjärjestelmän Modul-Connect™:in avulla voit ohjata langattomasti kaikkia lisäsähkölaitteitasi, mukaan lukien DC–DC-laturi, ja voit hallita sitä, milloin ja miten niitä käytetään.

DC–DC Laturi

Modul-System tarjoaa EV DC-DC -laturit sekä 30 ampeerilla että 60 ampeerilla litium-, lyijyhappo- ja AGM-akuille.

DC–DC-laturi toimii linkkinä ajoneuvon oman 12 V:n akun ja lisäakun välillä, mikä mahdollistaa lisäakun välittömän latauksen samalla, kun ajoneuvosi akut latautuvat maasyöttökaapelin kautta.

KATSO TUOTE

EV Heater

Kestävän sähköautoilun kannalta sähköauton lämmitin on välttämätön.

Modul-Systemin itse valmistamien lämmittimien teho on 600 W, mikä mahdollistaa lämpimän ajoneuvon myös kylminä kuukausina. Kesän tullen lämmitin toimii tuulettimena, joka mahdollistaa raikkaan ilman kierrättämisen pakettiautossa.

KATSO TUOTE

M-C Control Box Kit

Tämä sarja sisältää kaikki tarvittavat osat Modul-Connect™:n asentamiseen ja käytön aloittamiseen.

Modul-Connect™:n avulla voit valvoa ja ohjata langattomasti ajoneuvon sähköisiä lisälaitteita. Sytytä ja sammuta työvalot, tarkkaile ajoneuvon ilmanvaihtoa, ajasta lämmitin, seuraa ajoneuvon painoa ja paljon muuta.

KATSO TUOTE

Ota kaikki irti sähkökäyttöisestä pakettiautostasi, asenna Modul-Systemin kevyet kalusteet ja sähköautoihin soveltuvat sähkölaitteet. Ympäristöystävällinen ratkaisu, joka säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Yhteistyöllä vähennämme hiilidioksidipäästöjä

Sitoutumisemme kestävään kehitykseen vaikuttaa työprosessimme jokaiseen vaiheeseen; konseptiin, testaukseen, valmistukseen ja kokoonpanoon, ja aina sinuun, loppukäyttäjään, asti.

"Elinkaarianalyysimme mukaan suurin panoksemme ympäristölle on se, että käytämme kevyimpiä saatavilla olevia materiaaleja. Tämä rajoittaa ratkaisujemme ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon ajoneuvon koko käyttöiän ajan."

David Mickelson, CEO Modul-System.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect

Ole yhteydessä ja saavuta kestävän kehityksen tavoitteesi. Modul-Connect™ on täällä turvatakseen kalustosi tulevaisuuden.

Paranna ajomatkaa, pidennä pakettiautosi käyttöikää, lyhennä jarrutusmatkaa ja paranna kuljettajan turvallisuutta vaakajärjestelmämme avulla.

Saat reaaliaikaisen pääsyn tarkastelemaan ajoneuvon reittejä, painoa, akun tilaa, sijaintia, lämpötilaa ja paljon muuta. Tämä auttaa sinua viime kädessä mm. optimoimaan reitit ja ylläpitämään oikean lämpötilan tavaratilassa, jotta tärkeät tavarat eivät mene pilalle.

Asenna Module-Connect™ jo tänään ja edistät kestävää tulevaisuutta sähköajoneuvollasi.

 

LUE LISÄÄ

Etkö löytänyt tarpeisiisi sopivaa telinettä? Ei hätää, ota yhteyttä tiimiimme ja räätälöidä Sinulle täydellisen ratkaisun.

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy