Kokonaisratkaisutoimittajasi

 

Modul-Systemin asiakkaana voit luottaa tekemääsi päätökseen. Meillä on melkein 50 vuoden kokemus alalta ja teemme alan kärkiyrityksenä jatkuvasti työtä kehittääksemme asiakkaillemme yhä parempia laatutuotteita.

Pelkkä kokemus ei kuitenkaan riitä. On osattava myös ajatella pidemmälle ja paneutua sen ymmärtämiseen, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yhtä tärkeitä. Tavoitteemme on olla kokonaisratkaisutoimittaja, yritys johon voit luottaa ajoneuvokalustosi hallinnan.

Räätälöity vakiona

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Autokalusteemme ovat modulaarisia ja siten erittäin joustavia. Voit luoda täysin räätälöidyn ratkaisun vakiotuotteillamme. Ainutlaatuinen patentoitu T-ura liittää moduulit yhteen.

Kaikki tuotteet on kehitetty kestämään liikkuvassa ajoneuvossa syntyviä rasituksia, ja siksi niissä on pääasiassa käytetty turvallisuuskerrointa 3 paikallaan olevaan ajoneuvoon verrattuna.

Tuotteiden kuormakapasiteetti ja törmäysturvallisuus on testattu huolellisesti, ja ne vastaavat eurooppalaista TÜV-standardia. Mitat ja materiaalivalinnat on optimoitu kuormakapasiteetin maksimoimiseksi niin, että alhaiselle polttoaineenkulutukselle ja vähäiselle ympäristövaikutukselle asetetut vaatimukset täyttyvät.

 

Kasvata kuljetettavia määriä tai pienennä kustannuksia

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Suurempi kantavuus ja kestävä rakenne. Asiakkaamme mainitsevat usein nämä kaksi tekijää, kun he kertovat varustelulle asettamistaan odotuksista. Modul-Systemin säilytysratkaisut valmistetaan ultralujasta teräksestä, mikä tekee niistä sekä kevyitä että kestäviä. Varustellun ajoneuvon kokonaispainon alentaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Jatka lukemista selvittääksesi miksi.

LUE LISÄÄ

Haluatko lisätä myyntiä?


Kaluston ajoneuvomäärä: 400
Myynnin kasvupotentiaali: 2,2 miljoonaa euroa vuodessa

Myynnin kasvattaminen edellyttää tuottavan työn määrän lisäämistä. Materiaalien ja tarvikkeiden noutaminen ei ole tuottavaa työtä, ja sen osuutta kannattaakin vähentää käyttämällä autoissa keveämpiä kalusteita. Silloin kuljetettavat erät ovat kooltaan suurempia ja näin säästynyt aika voidaan käyttää laskutettavaan työhön.

Esimerkiksi 400 huoltoautoa omistavassa yrityksessä suuremman kuormakapasiteetin mukanaan tuoma 20 minuutin päivittäinen ajansäästö ajoneuvoa kohden mahdollistaa 75 euron tuntitaksalla nettomyynnin kasvun 2,2 miljoonalla eurolla vuodessa*.

* Laskenta perustuu 220 vuosityöpäivään.

 

Haluatko alentaa kustannuksia?


Kaluston ajoneuvomäärä: 400
Kustannusten säästöpotentiaali: lähes 50 000 euroa 3 vuodessa

Kaikissa yrityksissä keveämpien kalusteiden sallimaa suurempaa kuormakapasiteettia ei tarvitse tai voi hyödyntää. Silloin uusien tuotteiden edut näkyvät säästöinä polttoaineen kulutuksessa.

Jos yrityksen ajoneuvojen säilytyskalusteiden keskimääräinen paino alentuu 44 kilolla (144 kg -> 100 kg), polttoainekulutus voi alentua 0,1 litralla 100 kilometriä kohden*. Jos ajoneuvot ajavat keskimäärin 35 000 km vuodessa, kalustoon kuuluu 400 ajoneuvoa ja polttoaineen litrahinta on 1,4 euroa, yrityksen säästöt voivat nousta lähes 50 000 euroon vuodessa.

* Esimerkissä lähdetään oletuksesta, että ajoneuvon kulutus on täydessä kuormassa 9,4 litraa/100 km. Lisäksi oletetaan, että polttoainekulutus vähentyy 0,18 litraa/100 km painon vähentyessä 100 kg. Lähde: www.worldautosteel.org/projects/determination-of-weight-elasticity/

 

Haluatko säästää ympäristöä?


Kaluston ajoneuvomäärä: 400
CO2-päästöjen vähennyspotentiaali: 87 tonnia 3 vuoden aikana

Ajoneuvon kokonaispainon vähentämisestä on muutakin etua kuin polttoainekustannusten alentuminen. Alhaisempi paino vähentää myös ajoneuvon CO2-päästöjä.

Yllä annetussa esimerkissä, jossa kalustejärjestelmän paino alentuu 44 kg ja ajoneuvot ajavat keskimäärin 35 000 km vuodessa, CO2-päästöt vähentyvät lähes 87 tonnia kolmen vuoden aikana*.

* Esimerkissä lähdetään oletuksesta, että ajoneuvon kulutus on täydessä kuormassa 9,4 litraa/100 km. Lisäksi oletetaan, että 1 litrasta polttoainetta syntyy CO2-päästöjä 2,62 kg. Lähde: www.fleetnews.co.uk/costs/carbon-footprint-calculator/

LUE VÄHEMMÄN

KALUSTONHALLINTA - Liiketoimintasi edistäminen


Me tarjoamme täydellisen koordinoinnin. Otamme vastuun koko varusteluprosessista mukaan lukien päivittäinen sopimusten hallinta, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lähtökohtana omistamisen kokonaiskustannukset. Pyrimme alentamaan kalustosi omistamisen kokonaiskustannuksia. Kevyet materiaalit suurentavat kantavuutta ja järjestelmän kestävyyden ansiosta se kestää pitkäaikaisia vuokria. Uskallamme myöntää korkealaatuisille tuotteillemme pitkän takuun. Jos haluat saada ROI-laskelman, ota yhteyttä myyjäämme.

Luota meihin. Pidämme itseämme ongelman ratkaisijoina ja olemme ylpeitä kyvystämme ratkaista hankalia ongelmia asiakkaidemme puolesta. Ratkaisuun voi sisältyä ajoneuvojen varustelu asiakkaan tiloissa, ajoneuvojen logistiikka ja säilyttäminen, kunnes ne ovat valmiina toimitusta varten, räätälöityjen tuotteiden kehittäminen ja paljon muuta.

Vaikuttavaa suunnittelua


Todelista tiimityötä. Kokeneet keskitetyt ja paikalliset tutkimus- ja tuotekehitystiimimme suunnittelevat jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tuotteita. Lisäksi teemme yhteistyötä kunkin alan asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoimamme turvallisuuden ja laadun. Varmistamme laadun ISO-sertifioinnilla ja omalla tuotannolla.
 
Yhteistyö asiakkaidemme kanssa.
Keskustelemme kehitysprojekteistamme asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa. Näin saamme suoraa palautetta ihmisiltä, jotka käyttävät ratkaisujamme päivittäin. 

Digitaalinen älykkyys. Täydennämme prosesseja erilaisilla digitaalisilla työkaluilla aina tuotekehityksestä myyntiin. Törmäystestien ja teknisten simulaatioiden lisäksi tarjoamme ROI-laskelmat, ratkaisuillemme räätälöidyn suunnitteluohjelman, jne.

Me huolehdimme logistiikasta


Räätälöity vakiona.
Tarjoamme moduulipohjaisia säilytysratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä kalustosi tarpeisiin sopivaksi varastotuotteita käyttämällä. Kokonaisratkaisutoimittajana toimitamme kaikki muutokseen tarvittavat tarvikkeet.

Nopeasti tien päälle. Keskusvarastossa ja paikallisissa varastoissa olevan laajan varaston ansiosta voimme tarjota nopeat toimitukset laajalle asiakaskunnallemme ja jälleenmyyjillemme.

Joustavat toimitukset. Tarjoamme joustavia toimitusvaihtoehtoja tuotteista ajoneuvologistiikkaan. Pystymme myös monimutkaisiin muutoksiin laajan Service Center -verkostomme kautta.

Toimitamme asiakastyytyväisyyttä joka päivä


Palvelu kätesi ulottuvilla. 50 maassa toimivan 300 kumppanin Service Center -verkosto on valmiina auttamaan. Riippumatta siitä tarvitsetko perusjärjestelmän vai täydellisen varustelun, meillä on asiantuntemus hoitaa se sujuvasti.

Kuuntelemme sinua.
Teemme säännöllisesti kyselyjä varmistaaksemme, että asiakkaamme on tyytyväisiä palveluumme. Palaute toimii myös jatkuvien parannusten perusteena.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy