PAKETTIAUTOJEN KATTOTELINEET, REUNALISTAT JA LISÄVARUSTEET

ANNA MEIDÄN KANNATELLA KUORMASI

KATOLLE ASENNETTAVAT TARVIKKEET

Varastoimalla isoja tuotteita ajoneuvosi ulkopuolelle, sinulla on enemmän tilaa kuormatilassa.

Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä kattotelineitä kätettäväksi useimmille markkinoilla oleville hyötyajoneuvoille. Tuotteemme ovat törmäystestattuja ja ne ovat suunniteltu kestäviksi, tämän vuoksi tuotteemme ovatkin markkinoiden parhaimmistoa.

EDUT

  • Vankat reunalistat, jotka on suunniteltu kestämään ajoneuvon ilmoitettu kattokuormitus.
  • Törmäystestattu 20G (ECE R17 pulse)
  • Virtaviivainen kattotelineen muotoilu vähentää ilmavirrasta aiheutuvaa melua ja parantaa polttoainetehokkuutta.
  • Integroitu M8 T-kisko mahdollistaa kaikkien lisavarusteidemme helpon käytön.
  • Autoa vahingoittamaton asennustapa suojaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

KATTOTELINEET & REUNALISTAT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Kevyt ja vankka kattotelinesarja alumiinipalkilla. Kattotelineen aerodynaaminen muotoilu vähentää melua ja parantaa polttoainetehokkuutta.

Palkit on valmistettu suurlujuusalumiinista painon optimoimiseksi. Kaikki kiinnikkeet on valmistettu jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä ja päätytulppien kaltaiset yksityiskohdat on valmistettu muovista. Kattotelineen integroitua T-uraa (M8) voidaan käyttää valotelineen, kuormanpysäyttimien, sidontaliinojen ja muiden lisävarusteiden nopeaan ja helppoon kiinnitykseen.

Teline kiinnitetään ajoneuvon alkuperäisiin kiinnityspisteisiin, mikä eliminoi korroosion vaaran ja suojaa ajoneuvon jäännösarvoa. Kattoteline on suunniteltu kestämään ajoneuvon ilmoitettu kattokuorma. 

PUTKITELINE

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Kevyt ja vankka putkiteline on valmistettu erittäin lujasta alumiinista. Lastaamisen ja purkamisen helpottamiseksi putkiteline voidaan avata molemmista päistä. Putkiteline on nopea ja helppo asentaa Modul-System-kattotelineiden T-uraan. Kuljetettavien esineiden naarmuuntumisen estämiseksi putkitelineeseen voidaan asentaa kevyt verhoilu (saatavilla erikseen).

KATTOTELINEEN LISÄVARUSTEET

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita kattotelineisiimme. Takarulla helpottaa lastaamista ja purkamista samalla kun se suojaa ajoneuvon takaosaa, sivuttaiset kuormanpysäyttimet pitävät lastin turvassa ja kiinnityssilmukat ja -koukut tarjoavat älykkäät kiinnitysmahdollisuudet.

ULKOVALOT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Meillä on laaja valikoima valoja, jotka voidaan asentaa suoraan katolle tai kattotelineisiin. Työvalomme ja vilkkuvalomme ovat kaikki suunniteltu ulkokäyttöön.

Patenttihakemuksessa olevat kattotelinevalot asennetaan kattotelineiden päihin, ja ne tarjoavat kaksi toimintoa: Ne valaisevat tilan ajoneuvon ympärille tai vaihtoehtoisesti luovat 360 asteen varoituksen vilkkuvaloilla. Ne täyttävät EN55025-, R10- ja R65-säädökset, ja vilkkujen rytmiä voi säätää tarpeen mukaan.

RÄÄTÄLÖI SARJA AUTOASI VARTEN

RÄÄTÄLÖI SARJA AUTOASI VARTEN

Tarjoamme valikoiman valmiita ajoneuvokohtaisia sarjoja.
Valitse ajoneuvosi alta nähdäksesi valittavissa olevat ratkaisut.

 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy