SERVICE CENTER

Teemme ajoneuvosi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat

Kolme tärkeää kysymystä

Kun käännyt Modul-System Service Centerin puoleen, saat täyden tukemme kaikissa vaiheissa – tyhjästä autosta täydelliseen huoltoautoon. Asioiden helpottamiseksi seuraamme tarkoin määritettyä prosessia, jossa keskitymme kolmeen kysymykseen:

1. Mitä teet työksesi?
2. Mitä tarvitset ajoneuvoosi?
3. Koska haluat sen olevan valmis?

Siinä kaikki. Siinä sen salaisuus.

Alta voit lukea eri prosessivaiheista - mitä niihin sisältyy ja miten sinä hyödyt. Tapaaminen on kuitenkin paras tapa tutustua meihin. Yli 100 Modul-System Service Centeriä eri puolilla maailmaa varmistaa, että sellainen on aina lähelläsi.

View Modul-System on a larger map

1. Mitä teet työksesi?

Kirvesmies, sähköasentaja, putkimies, puhelinasentaja…ammatillasi ei ole väliä. Kerro meille työstäsi ja autostasi ja me laadimme sinulle täydellisen kaluste-ehdotelman.

Erilaisille ammateilla on erilaisia tarpeita. Sähköasentaja kaipaa hyllyjä putkille ja säilytyslaatikkoja johdoille ja työkaluille, putkimies suosii laatikostoja putkiliittimille. Jopa saman ammatin edustajilla saattaa olla täysin erilaisia tarpeita.

Siksi aloitamme selvittämällä mitä teet työksesi, minkälainen työpäiväsi on ja millaisella autolla ajat. Tämä antaa meille hyvän suunnittelupohjan.

Meillä on työkalut visualisoida uusi huoltoautosi 3D-kuvina ja teemme sinulle tarkan erittelyn kustannusarvioineen. Voimme myös laskea uuden autokalustuksen tuoton sijoitukselle.

RÄÄTÄLÖI SARJA AUTOASI VARTEN

2. Mitä tarvitset ajoneuvoosi?

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja löydämme niistä yhdessä juuri sinun tarpeesi täyttävän yhdistelmän.

Luonnollisesti tuotteidemme perusta on autokalusteemme. Tarjoamme modulaarisia ja räätälöityjä hyllyjärjestelmiä, joista toiset ovat perinteisempiä ja toiset ovat todella ainutlaatuisia.

Lattia, seinät ja väliseinä ovat tärkeässä asemassa huoltoautossa. Ne parantavat autosi ulkonäköä ja varmistavat samalla turvallisemman työympäristön. Ulko- ja sisävalaistus täydentää perustarjonnan.

Lisäksi valittavanasi on satoja lisävarusteita – laatikoista hyllynjakajiin, ruuvipenkeistä kattotelineisiin. Toteutamme myös erikoistoiveet kuten tarroitukset ja teippaukset.

3. Koska haluat sen olevan valmis?

Kerro meille - me olemme valmiina. Sinä saat autosi oikeana päivänä oikealla varustuksella oikein asennettuna.

Asennamme autokalusteita huoltoautoihin joka ikinen työpäivä. Siksi uskallamme luvata sinulle taatun toimituspäivän – tiedämme mitä tuotteiden asennukseen sisältyy ja tiedämme miten tärkeää on se, että sinä saat huoltoautosi ajallaan.

Asennuksen laatu on yhtä tärkeää. Asentajamme ovat sertifioituja ja he seuraavat tarkasti yksityiskohtaisia asennusohjeita. Kalusteet voidaan asentaa runkoihin tai profiileihin.

Myönnämme asennukselle viiden vuoden takuun. Ellet ole täysin tyytyväinen, asetamme sinut etusijalle, kunnes olet täysin tyytyväinen.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy