MODUL-CONNECT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connect herättää ajoneuvokannan eloon. Jokaisessa ajoneuvossa oleva tehokas ohjainrasia tarjoaa lisäarvoa tuovaa toimivuutta ja antaa sekä kuljettajalle että tukitiimeille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin. Älypuhelin mullisti tavan, jolla ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa. Nyt Modul-Connect tarjoaa saman vapauden ajoneuvokannan hallintaan.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect on innovatiivinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia ajoneuvon apuelementtejä. Se on erittäin monipuolinen ja pystyy käsittelemään suuriakin kuormia.

Modul-System on kehittänyt järjestelmän yhteistyössä autoelektroniikan ja ohjelmistojen asiantuntijoiden kanssa hyötyajoneuvojen teollisuudelle. Tuote on kehitetty ja tuotettu Ruotsissa korkealaatuisia komponentteja käyttämällä. Siksi voimme luottavaisin mielin tarjota tuotteelle 3 vuoden takuun.

Modul-Connect on täysin riippumaton OEM: n sähköjärjestelmästä ja kaikista muista ajoneuvojen sähköistä. Järjestelmä on testattu tiukasti ja sillä on sekä E- että CE-merkintä.

 

SUUNNITTELE TARKASTI

Saat arvokasta tietoa kalustoa seuraamalla. Reittejä optimoimalla voidaan säästää sekä kilometrejä että arvokasta aikaa. Modul-Connect-web-portaalissa kaikki ajoneuvosi visualisoidaan niiden tarkan sijainnin ja ajetun reitin, akun varaustason ja punnitusjärjestelmästä saadun kuormapainon perusteella. Niiden ajoneuvojen osalta, joissa on asennettuna anturit, voit seurata tilastotietoja, ja jos punnitusjärjestelmä hälyttää, saat siitä ilmoituksen. Kaikki tiedot tallennetaan, ja voit analysoida aiempia arvoja helposti. Lisäksi voit luoda erilaisia raportteja, jotka voidaan viedä järjestelmästä muussa tiedostomuodossa ja jakaa lisäanalyysejä varten liiketoiminnan optimoimiseksi. Paikallisten määräysten ja ohjeiden perusteella voidaan myös määrittää, mitkä tiedot näkyvät kullekin käyttäjälle.

Ajopäiväkirjapalvelun avulla järjestelmästä voidaan luoda tarkkoja raportteja. Näet kaikki reitit, ajetut kilometrit ja tiemaksulliset väylät. Kuljettaja voi luokitella matkan työajoksi tai henkilökohtaiseksi ajoksi matkapuhelimella. Kootut tiedot voidaan viedä Excel-tiedostoon ja niitä voidaan käyttää pohjana laadittaessa kuukausittaista veroilmoitusta talousosastolle.

Ajokäyttäytymispalvelu auttaa havaitsemaan kiihdytykset, voimakkaat jarrutukset ja epätasapainoiset kääntymiset. Liikenneturvallisuuden lisäksi näiden tietojen avulla voidaan minimoida polttoaineen kulutus ja päästöt sekä pidentää ajoneuvon renkaiden, jarrujen ja muiden osien käyttöikää.

 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

AJOPÄIVÄKIRJA 

Kaikki ajoneuvotiedot kootaan digitaaliseen ja automaattisesti luotuun ajopäiväkirjaan, mikä vähentää hallintoa ja helpottaa mahdollista verotarkastusta. Ajopäiväkirja rekisteröi kaikki verotukseen tarvittavat tiedot.

LUE LISÄÄ

Säästä aikaa ja rahaa  
Ajopäiväkirjan manuaalinen täyttäminen on aikaa vievää, helppo unohtaa, eikä se ole rehellisesti sanottuna niin hauskaa. Modul-Connectin ajopäiväkirjan avulla saat kaikki ajoneuvojesi ajotiedot automaattisesti luotuina ja ladattuina pilveen. Näin ollen manuaalisten ajopäiväkirjojen täyttäminen on historiaa. Lisäksi kalustopäällikkönä saat paremman käsityksen siitä, miten ajoneuvojasi todella käytetään.

Lataa ajopäiväkirjat helposti 
Kuukauden lopussa kirjaudut sisään asiakasportaaliin ja lataat täydellisen ajopäiväkirjan. Raportista löydät etäisyyden, osoitteen, ajan ja kunkin matkan tarkoituksen, kaiken mitä tarvitset kuukausittaiseen verotukseen 

Seuraa sovelluksen avulla    
Puhelinsovelluksessa jokainen kuljettaja voi nähdä omat reittinsä ja asettaa aikataulun, joka luokittelee matkat automaattisesti yksityisiksi tai liikematkoiksi, mutta kuski voi luokitella ne myös manuaalisesti. Jokaisen matkan tarkoitusta voi olla vaikea muistaa kuun lopussa. Siksi olemme lisänneet kommenttiosion, johon voit helposti kirjoittaa kunkin ajon tarkoituksen.  

Optimoi reitit 
Asiakasportaalissa kalustosi jokaisen ajoneuvon reitit näkyvät kartalla. Katso missä he ovat reaaliajassa, tai katso kalenterista edellispäivien ajoja ja analysoi reittejä. Tämä voi olla hyödyllinen työkalu tehottomia reittejä etsiessä ja tehokkaamman ajotavan suunnittelussa. 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

INTEGROITU AKSELIVAAKAJÄRJESTELMÄ

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Akselivaakajärjestelmän ollessa asennettuna kuljettaja voi seurata ajoneuvon etu- ja taka-akselipainoa sekä kokonaispainoa reaaliajassa. Anturit asennetaan ajoneuvon jousituksen päälle, ja pääohjausyksikkö laskee todellisen kuorman anturien tietojen perusteella.

LUE LISÄÄ

ESTÄ AJONEUVON YLIKUORMITUS

Ovatko ajoneuvosi ylikuormitettuja? Ajoneuvon punnitusjärjestelmä valvoo ajoneuvon painoa reaaliajassa. Paino näkyy näyttökytkinpaneelissa, matkapuhelimessa tai tabletilla, ja se esitetään suhteessa hyötykuormaan.

Järjestelmä saa tiedot ajoneuvon jousitukseen asennetuista antureista, ja niiden avulla kuljettaja voi valvoa ajoneuvon etuakselia, taka-akselia ja kokonaispainoa. Järjestelmä on erittäin tarkka, sillä sen tarkkuus on +/-2,5 % lähellä suurinta hyötykuormaa.

Näyttökytkinpaneeli, jossa on laadukas OLED-näyttö, on suunniteltu sopimaan hyvin ajoneuvon ohjaamoon. Taustavalaistujen kytkimien avulla kuljettajan on helppo nähdä, mitkä lisävarusteet ovat päällä. Matkapuhelinta tai tablettia (iOS/Android) voidaan käyttää yhdessä näyttökytkimen kanssa tai sen sijaan. Modul-Connect-sovellus, jossa on helppokäyttöinen grafiikka, varoittaa kuljettajaa, kun ajoneuvo on lähellä maksimikuormaa.

Kun Modul-Connect PRO ‑järjestelmä on asennettu, jokaisen ajoneuvon painoa voidaan valvoa Modul-Connect-web-portaalissa. Se osa reitistä, jolla ajoneuvo oli ylikuormitettu, näkyy kartalla punaisena. Raportti, jossa on historiatiedot päivä- ja reittikohtaisista varoitusilmoituksista, on helppo luoda.

 

LUE VÄHEMMÄN

Asiakasportaali

Modul-Connect-portaali on täydellinen työkalu ajojärjestelijälle, joka haluaa pitää kalustonsa käytössä mahdollisimman tehokkaasti. Portaali kokoaa yhteen kaiken tarvittavan, tarjoamalla reaaliaikaisia tietoja sekä historiallisia raportteja, ja kokoamalla kaiken tarvitsemasi yhteen paikkaan.

LUE LISÄÄ

Kaikki tietosi yhdessä paikassa 
Modul-Connect-asiakasportaalin avulla voit seurata tarkasti kaikkia kalustosi ajoneuvoja. Saat helposti esiin tiedot ajoneuvon tarkasta sijainnista ja matkasta, akun tilasta sekä ajoneuvon painosta.

Seuraamalla ajoneuvokantasi digitaalisesti voit saada arvokasta dataa, jonka avulla voit optimoida reittejäsi tehokkaasti ja säästää arvokkaita ajokilometrejä ja aikaa.

Jos ajoneuvosi on varustettu antureilla, voit vastaanottaa reaaliaikaisia varoituksia joka kerta, kun hälytys laukeaa, ja tarkastella helposti kaikkien hälytysten, anturivaroitusten ja ajoneuvon painon historiaa.

Raportointi
Kaikki tiedot tallennetaan, joten voit helposti analysoida vanhempaakin dataa. Tarvittavien tietojen perusteella voidaan luoda laaja valikoima erilaisia raportteja. Raportit voidaan viedä eri muodoissa ja jakaa lisäanalyysejä varten tehokkuussäästöjen ja potentiaalisten liiketoiminnan kehittämisalueiden tunnistamiseksi.

LUE VÄHEMMÄN

ASSET TRACKER

Oletko kyllästynyt ostamaan uusia työkaluja hävinneiden tilalle? Asentamalla Asset Trackerit arvokkaisiin ja liiketoiminnan kannalta kriittisiin laitteisiin voit varmistaa, ettei mikään niistä häviä tai unohdu. Useita omaisuudenseurantalaitteita voidaan liittää ajoneuvoon ja/tai puhelimeen, ja saat ilmoituksen aina, kun Asset Tracker on kantaman ulkopuolella.

LUE LISÄÄ

Kehitetty vaativiin ympäristöihin
Asset Trackers on kehitetty vaativiin ympäristöihin. Jokainen omaisuuden seurantalaite on pieni, vedenpitävä, iskunkestävä ja tärinänkestävä, joten se voidaan kiinnittää lähes kaikkiin laitteisiin. Pitkäkestoisen sisäänrakennetun akun käyttöikä on noin 5 vuotta. 

Seuraa työkalujasi portaalissa
Asiakasportaalissa näet kalustosi työkalujen sijainnin reaaliajassa kartalla. Kun työkalu on unohdettu, se näkyy kartalla punaisena ja näet helposti työkalun viimeisimmän sijainnin. Tämän avulla voit kaluston johtajana nähdä, onko lähellä kuljettajaa, joka voi mennä hakemaan työkalun.

LUE VÄHEMMÄN

Passive Infrared (PIR) Sensors

With one or more PIR sensor installed in your vehicle, you can leave the lighting on only when it actually needs to be. or why not let them warn you when there is unauthorized movement.

LUE LISÄÄ

Motion controlled lights

Working with both interior lighting and exterior work lights, you can use motion sensors to detect when a vehicle's lighting needs to be on. With PIR, lights never need to be used unnecessarily saving money when lights are not needed but making sure your team can work effectively when they are.

Burglar alarm

When movement is detected outside working hours, you can set the motion sensors to turn on the lighting and scare away intruders. At the same time, a warning is sent to the driver and fleet commander who can track the vehicle’s position in either the Portal or the phone app.

LUE VÄHEMMÄN

ILMANLAATUMITTARI

Jos toimitat lämpötilaherkkiä tuotteita, lämpötila- ja kosteusanturien avulla voit tarkkailla auton lämpötilaa ja saada ilmoituksia, jos lämpötila on liian korkea tai liian matala.

LUE LISÄÄ

Reaaliaikainen seuranta

Lämpötila- ja kosteusanturillamme voit seurata lämpötilaa ja kosteutta reaaliajassa. Arvot näkyvät kytkinpaneelilla, jossa on näyttönä toimii matkapuhelin tai tabletti.

 

Portaaliraportit

Asiakasportaalista näet kaikkien ajoneuvojen lämpötilan ja kosteuden, sekä näet historian matkoista ja etäisyyksistä, jolloin lämpötila- ja kosteusanturi näytti arvoja, jotka olivat halutun alueen ulkopuolella. Jotta lämpötilaherkät tavarat eivät vaarantuisi, lähetetään push-ilmoitus suoraan sinulle jotta kuljetettava tuote ei pilaantuisi.

LUE VÄHEMMÄN

Invertterit

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Invertterin avulla on mahdollista käyttää 230 V sähkölaitteita auton 12 V tai 24 V akulla. Meillä on laaja valikoima puhtaan siniaallon DC-AC-inverttereitä. Kaikissa inverttereissä on alhaisen akkujännitteen hälytys akun purkautumisen estämiseksi sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.

Akun latauslaitteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Latauslaitteella varmistat, että akustosi on aina täyteen ladattu. Saatavana on sekä DC-DC- että AC-DC-latureita. Modul-Systemin latauslaitteet
ovat yhteensopivia kaikkien kevyiden hyötyajoneuvojen kanssa, mukaan luettuna älykkäällä latauksella, regeneratiivisilla jarruilla ja start/stop-toiminnolla varustetut autot.

Lämmittimet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lämmitin pitää auton lämpimänä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Saatavana on sekä vesi- että ilmalämmittimiä. Vesilämmitin esilämmittää moottorin/ohjaamon ja ilmalämmitin soveltuu tavaratilan ja ohjaamon lämmittämiseen.

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Valot ja majakat

Ulkovalot

Ulkovalot parantavat auton näkyvyyttä tiellä ja tien sivussa. Ulkovaloja ovat mm. majakat, vilkkuvalot, työvalot ja valopalkit. Majakat, vilkkuvalot ja valopalkit täyttävät E-säännön R65 vaatimukset ja niissä on erilaisia vilkkukuvioita kaikkiin tarpeisiin.

Sisävalot

Huoltoauton hyvä sisävalaistus suurentaa työtehoa ja parantaa työturvallisuutta. Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia valaisimia ml. yleisvalaisimia, työpöytävalaisimia, laatikko/hyllyvalaisimia ja erilaisia työvaloja.

Lisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Systemillä on laaja valikoima sähkökäyttöisiä lisävarusteita, kuten peruutuskameroita ja -tutkia, käsienpesuyksiköitä, antureita, käyntilukkoja, pistorasioita jne. Ellet löydä etsimääsi lisävarustetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä lähimpään palvelukeskukseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy