MODUL-SYSTEM – SKestävä kehitys on toimintamme ydin

Sitoutumisemme kestävään kehitykseen vaikuttaa työprosessimme jokaiseen vaiheeseen; konseptiin, testaukseen, valmistukseen ja kokoonpanoon, ja aina sinuun, loppukäyttäjään, asti. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Yhteistyöllä vähennämme hiilidioksidipäästöjä

 

Ultraluja teräs

Teräs on Modul-Systemin kestävien ratkaisujen ytimessä. Se on kierrätetyin materiaali maailmanlaajuisesti ja materiaali, joka voidaan kierrättää monia kertoja säilyttäen silti ominaisuutensa. Meidän ultraluja teräs mahdollistaa uskomattoman kevyet tuotteet, jotka auttavat minimoimaan ajoneuvon painon, mikä osaltaan vähentää polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

"Elinkaarianalyysimme mukaan suurin panoksemme ympäristölle on se, että käytämme kevyimpiä saatavilla olevia materiaaleja. Tämä rajoittaa ratkaisujemme ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon ajoneuvon koko käyttöiän ajan."

David Mickelson, CEO Modul-System.

Laitteet sähköajoneuvoihin

Sähköautoissa alhainen paino on vieläkin tärkeämpää, sillä akun käyttöikää, sekä ajettujen kokonaiskilometrien määrää voidaan pidentää, kun ajoneuvon painoa saadaan laskettua. Tavoitteenamme on valmistaa ja kehittää tuotteita, jotka edistävät kestävämpää elintapaa ja panostamme tuotteisiin, joiden avulla asiakkaamme voivat vähentää ilmastovaikutuksiaan. Olemme ylpeitä saadessamme kehittää laitteita, jotka soveltuvat myös sähköajoneuvoihin, sillä ratkaisumme voidaan asentaa kiinni ilman että ajoneuvon runkoon porataan, mikä auttaa myös ajoneuvoa säilyttämään arvonsa.

Suurin osa laitteidemme valmistuksessa käytetystä teräksestä on SSAB:n valmistamaa, joka on alansa johtava hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä tuotettua harkkorautatonnia kohden. SSAB:n tavoitteena on olla ensimmäinen valmistaja, joka tuottaa fossiilivapaata terästä, mikä olisi ilo nähdä tulevissa Modul-System-tuotteissa.

Investointi tulevaisuuteen

Kun aiot investoida nykyaikaisiin, kestäviin ajoneuvoratkaisuihin, Modul-System on kanssasi joka vaiheessa. Me auttaa sinua analysoimaan tarpeitasi ja luomaan sinulle täydellisen, räätälöidyn ratkaisun. Tuotteemme käyvät läpi tiukat laadunvalvontatestit, joten yrityksesi hyötyy kestävistä ja pitkäikäisistä tuotteistamme. Varusteet voidaan tarvittaessa myös siirtää ajoneuvosta toiseen. Modul-Systemin avulla teet sijoituksen tulevaisuuteen, sekä yrityksesi että ympäristön kannalta.

Kestävää ja pitkäikäistä yhteistyötä

 

Rakennettu vakaalle alustalle

Modul-System pyrkii rakentamaan kestäviä suhteita asiakkaidemme, liikekumppaneiden ja toimittajien kanssa. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja vakaa perusta yrityksen kasvulle ja pitkäjänteiselle menestykselle. Olemme sitoutuneet ylläpitämään hyvää työympäristöä, joka mahdollistaa työntekijöidemme menestymisen ja kasvun. Olemme ylpeitä siitä, että yrityskulttuurimme on johtanut erinomaiseen henkilöstön pysymiseen ja erittäin kokeneisiin tiimin jäseniin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaistamme huolehtivat hyvin heidän tarpeet hyvin tunteva henkilökunta. Monilla asiakkaistamme on ollut sama kontakti yrityksessä yli vuosikymmenen ajan, me kutsumme sitä kestäväksi!

Innovaation historia

Olemme ylpeitä siitä, että olemme toimialamme pitkäikäisin yritys, joka on toiminut yli 50 vuotta. Vuonna 2022 Modul-System juhlii 20-vuotta osana Lifco-konsernia! Pitkä matkamme on antanut meille erinomaisen käsityksen siitä, mitä asiakkaamme etsivät, ja kokemuksen tietää, mitkä materiaalit tuottavat parhaat tulokset. 50 vuotta myöhemmin Modul-System innovoi edelleen ja löytää luovia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Todellisina edelläkävijöinä etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja kehitämme parempia tuloksia.

Kestävä työympäristö

Haluamme luoda parhaan mahdollisen työympäristön kaikille. Siksi Modul-System kehittää tuotteita, jotka tarjoavat turvallisen ja laadukkaan ympäristön asiakkaillemme. Esimerkiksi Modul-Floorissamme on korkeakitkainen alumiinipinta, joka vähentää liukastumisriskiä ja helpottaa puhdistamista. Laatikon kahvat on suunniteltu ergonomisesti ja laatikot voidaan vetää kokonaan ulos. Meiltä saat myös valaistuksen ajoneuvosi sisä- ja ulkopuolelle, mikä takaa turvallisen ja tehokkaan työympäristön. Kiinnityssilmukamme mahdollistavat raskaiden kuormien kiinnittämisen, mikä vähentää henkilövahinkojen riskiä ja auttaa välttämään laitevaurioita.

Älykkäät ratkaisut, jotka auttavat vähentämään päästöjä ja lisäämään taloudellista kestävyyttä

 

Sujuvat innovaatioprosessit

Kustannusten vähentäminen korkean tason ylläpitämiseksi vaatii vankan perustan. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme ovat antaneet meille mahdollisuuden kehittää kustannustehokasta tuotantoa yhdistettynä sujuvaan innovaatioprosessiin. Korkea henkilöstön pysyvyys on auttanut meitä rakentamaan kokeneen tiimin, jolla on laaja näkemys alasta ja joka on auttanut meitä kehittämään tehokkaan työskentelyprosessin. Jatkuva kasvumme on johtanut myös monien uusien työpaikkojen syntymiseen erityisesti nopeasti kasvavalla digitaalisten palveluiden alueella.

 

Kestävä tuotekehitys

Modul-System on investoinut merkittäviä resursseja tuotekehitykseen ja työskentelemme lujasti parantaaksemme olemassa olevia järjestelmiä ja kehittääksemme uusia ratkaisuja, jotka valmistavat asiakkaitamme tulevaisuuteen. Pyrimme löytämään älykkäitä ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja planeettaamme vähentämällä negatiivisia ympäristövaikutuksiamme.

Kymmenen vuotta sitten Modul-Systemillä alettiin käymään suurin osan kokouksistamme digitaalisesti, ja tämä idea tuotti nopeasti sekä ajallisia että päästöllisiä säästöjä, mikä antoi tiimillemme mahdollisuuden viettää enemmän aikaa järjestelmien ja ratkaisujen parissa, jotka tarjoavat todellisia etuja meidän asiakkaillemme.

 

Suhtaudumme intohimolla älykkäiden ratkaisujen löytämiseen ja odotamme innolla, että voimme jakaa tulevaisuuden innovaatiomme kanssasi!

 

Lue lisää

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy