AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Modul-Connect

Modul-Connect

Sähköjärjestelmä on tärkeä osa huoltoajoneuvoa. Kokeneet suunnittelutiimimme suunnittelevat sinulle räätälöidyn sähköjärjestelmän, joka täyttää yksilölliset tarpeesi. Valikoimamme sisältää kaiken yksinkertaisista valoista ja pistorasioista 230 V järjestelmiin. 

Modul-Connect mahdollistaa innovatiivisen ja älykkään sähköjärjestelmän, jossa on integroitu akkuvahti ja varokkeet. Liitettyjä sähkölaitteita käytetään langattomilla kytkimillä tai Modul-Connect-sovelluksella.

 

EDUT

  • Nopea ja turvallinen kaapelointi innovatiivisen Modul-Connect järjestelmän ansiosta.
  • Vahvat ja kestävät valot, joilla on kaikki tarvittavat sertifioinnit.
  • Korkealaatuiset puhtaat sininiaaltoinvertterit, joissa on mm. alhaisen akkujännitteen hälytys sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.
  • Akun latauslaitteet, jotka lataavat lisäakut nopeasti ja toimivat älykkäiden latausjärjestelmien kanssa.

MODUL-CONNECT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connectilla voidaan hallita ajoneuvon sähköjä helposti. Järjestelmä voidaan asentaa nopeasti ja turvallisesti ilman monimutkaista ohjelmointia.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect on innovatiivinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia ajoneuvon apuelementtejä. Se on erittäin monipuolinen ja pystyy käsittelemään suuriakin kuormia.

Modul-System on kehittänyt järjestelmän yhteistyössä autoelektroniikan ja ohjelmistojen asiantuntijoiden kanssa hyötyajoneuvojen teollisuudelle. Tuote on kehitetty ja tuotettu Ruotsissa korkealaatuisia komponentteja käyttämällä. Siksi voimme luottavaisin mielin tarjota tuotteelle 3 vuoden takuun.

Modul-Connect on täysin riippumaton OEM: n sähköjärjestelmästä ja kaikista muista ajoneuvojen sähköistä. Järjestelmä on testattu tiukasti ja sillä on sekä E- että CE-merkintä.

 

 

INTEGROITU AKSELIVAAKAJÄRJESTELMÄ

Akselivaakajärjestelmällä kuljettaja voi seurata ajoneuvon reaaliaikaista etu- ja taka-akselipainoa sekä kokonaispainoa.

 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

Invertterit

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Invertterin avulla on mahdollista käyttää 230 V sähkölaitteita auton 12 V tai 24 V akulla. Meillä on laaja valikoima puhtaan siniaallon DC-AC-inverttereitä. Kaikissa inverttereissä on alhaisen akkujännitteen hälytys akun purkautumisen estämiseksi sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.

Akun latauslaitteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Latauslaitteella varmistat, että akustosi on aina täyteen ladattu. Saatavana on sekä DC-DC- että AC-DC-latureita. Modul-Systemin latauslaitteet
ovat yhteensopivia kaikkien kevyiden hyötyajoneuvojen kanssa, mukaan luettuna älykkäällä latauksella, regeneratiivisilla jarruilla ja start/stop-toiminnolla varustetut autot.

Lämmittimet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lämmitin pitää auton lämpimänä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Saatavana on sekä vesi- että ilmalämmittimiä. Vesilämmitin esilämmittää moottorin/ohjaamon ja ilmalämmitin soveltuu tavaratilan ja ohjaamon lämmittämiseen.

Ulkovalot

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Ulkovalot parantavat auton näkyvyyttä tiellä ja tien sivussa. Ulkovaloja ovat mm. majakat, vilkkuvalot, työvalot ja valopalkit. Majakat, vilkkuvalot ja valopalkit täyttävät E-säännön R65 vaatimukset ja niissä on erilaisia vilkkukuvioita kaikkiin tarpeisiin.

Sisävalot

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Huoltoauton hyvä sisävalaistus suurentaa työtehoa ja parantaa työturvallisuutta. Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia valaisimia ml. yleisvalaisimia, työpöytävalaisimia, laatikko/hyllyvalaisimia ja erilaisia työvaloja.

Lisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Systemillä on laaja valikoima sähkökäyttöisiä lisävarusteita, kuten peruutuskameroita ja -tutkia, käsienpesuyksiköitä, antureita, käyntilukkoja, pistorasioita jne. Ellet löydä etsimääsi lisävarustetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä lähimpään palvelukeskukseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy