KUMPI PÄÄYKSIKKÖ SOPII SINULLE?

 

MAIN-BOX

Sinulle joka:

Vaadit tietyntyyppisiä tietoja, mutta et välttämättä tarvitse tallennettuja tietoja

Haluat hallita toimintoja saumattomasti paikan päällä

Haluat nähdä ajoneuvon tilan Modul-Connect-sovelluksen kautta

 

 

MAIN-BOX PRO

Sinulle joka:

Haluat saada täydellisen yleiskatsauksen kalustosta mahdollisimman suurella tiedolla ja automaattisesti luoduilla raporteilla

Haluat etäohjata ja ajastaa ajoneuvojen sähkötuotteita

Vaadit välittömän hälytyksen, jos ajoneuvossa esiintyy tapahtumia, kuten alhainen akun varaustila, murto, ylipaino jne.

 

MITÄ TARPEITA SINULLA ON?

Valitse laajasta "moduulivalikoimastamme" ja räätälöi ajoneuvoosi haluamasi ratkaisu tarpeittesi mukaan. Kaikkia sähkötuotteitamme on helppo ohjata sovelluksemme Modul-Connect:in kautta. Tarvitset vain liitetyn pääyksikön tai PRO-pääyksikön ajoneuvoosi, ja hoidat loput sovelluksen kautta. Niin helppoa se on!

MODUL-CONNECT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connect tekee auton sähköistyksestä helppoa. Plug & Play -ominaisuuden ansiosta järjestelmä on nopea ja turvallinen asentaa eikä siihen tarvita sähköasentajia tai monimutkaista ohjelmointia.

MODUL-CONNECT PRO

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connect PRO herättää ajoneuvokannan eloon. Jokaisessa ajoneuvossa oleva tehokas ohjainrasia tarjoaa lisäarvoa tuovaa toimivuutta ja antaa sekä kuljettajalle että tukitiimeille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin. Älypuhelin mullisti tavan, jolla ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa. Nyt Modul-Connect PRO tarjoaa saman vapauden ajoneuvokannan hallintaan.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect on innovatiivinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia ajoneuvon apuelementtejä. Se on erittäin monipuolinen ja pystyy käsittelemään suuriakin kuormia.

Modul-System on kehittänyt järjestelmän yhteistyössä autoelektroniikan ja ohjelmistojen asiantuntijoiden kanssa hyötyajoneuvojen teollisuudelle. Tuote on kehitetty ja tuotettu Ruotsissa korkealaatuisia komponentteja käyttämällä. Siksi voimme luottavaisin mielin tarjota tuotteelle 3 vuoden takuun.

Modul-Connect on täysin riippumaton OEM: n sähköjärjestelmästä ja kaikista muista ajoneuvojen sähköistä. Järjestelmä on testattu tiukasti ja sillä on sekä E- että CE-merkintä.

 

SUUNNITTELE TARKASTI

Saat arvokasta tietoa kalustoa seuraamalla. Reittejä optimoimalla voidaan säästää sekä kilometrejä että arvokasta aikaa. Modul-Connect-web-portaalissa kaikki ajoneuvosi visualisoidaan niiden tarkan sijainnin ja ajetun reitin, akun varaustason ja punnitusjärjestelmästä saadun kuormapainon perusteella. Niiden ajoneuvojen osalta, joissa on asennettuna anturit, voit seurata tilastotietoja, ja jos punnitusjärjestelmä hälyttää, saat siitä ilmoituksen. Kaikki tiedot tallennetaan, ja voit analysoida aiempia arvoja helposti. Lisäksi voit luoda erilaisia raportteja, jotka voidaan viedä järjestelmästä muussa tiedostomuodossa ja jakaa lisäanalyysejä varten liiketoiminnan optimoimiseksi. Paikallisten määräysten ja ohjeiden perusteella voidaan myös määrittää, mitkä tiedot näkyvät kullekin käyttäjälle.

Ajopäiväkirjapalvelun avulla järjestelmästä voidaan luoda tarkkoja raportteja. Näet kaikki reitit, ajetut kilometrit ja tiemaksulliset väylät. Kuljettaja voi luokitella matkan työajoksi tai henkilökohtaiseksi ajoksi matkapuhelimella. Kootut tiedot voidaan viedä Excel-tiedostoon ja niitä voidaan käyttää pohjana laadittaessa kuukausittaista veroilmoitusta talousosastolle.

Ajokäyttäytymispalvelu auttaa havaitsemaan kiihdytykset, voimakkaat jarrutukset ja epätasapainoiset kääntymiset. Liikenneturvallisuuden lisäksi näiden tietojen avulla voidaan minimoida polttoaineen kulutus ja päästöt sekä pidentää ajoneuvon renkaiden, jarrujen ja muiden osien käyttöikää.

 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

AJOPÄIVÄKIRJA 

Kaikki ajoneuvotiedot kootaan digitaaliseen ja automaattisesti luotuun ajopäiväkirjaan, mikä vähentää hallintoa ja helpottaa mahdollista verotarkastusta. Ajopäiväkirja rekisteröi kaikki verotukseen tarvittavat tiedot.

LUE LISÄÄ

Säästä aikaa ja rahaa  
Ajopäiväkirjan manuaalinen täyttäminen on aikaa vievää, helppo unohtaa, eikä se ole rehellisesti sanottuna niin hauskaa. Modul-Connectin ajopäiväkirjan avulla saat kaikki ajoneuvojesi ajotiedot automaattisesti luotuina ja ladattuina pilveen. Näin ollen manuaalisten ajopäiväkirjojen täyttäminen on historiaa. Lisäksi kalustopäällikkönä saat paremman käsityksen siitä, miten ajoneuvojasi todella käytetään.

Lataa ajopäiväkirjat helposti 
Kuukauden lopussa kirjaudut sisään asiakasportaaliin ja lataat täydellisen ajopäiväkirjan. Raportista löydät etäisyyden, osoitteen, ajan ja kunkin matkan tarkoituksen, kaiken mitä tarvitset kuukausittaiseen verotukseen 

Seuraa sovelluksen avulla    
Puhelinsovelluksessa jokainen kuljettaja voi nähdä omat reittinsä ja asettaa aikataulun, joka luokittelee matkat automaattisesti yksityisiksi tai liikematkoiksi, mutta kuski voi luokitella ne myös manuaalisesti. Jokaisen matkan tarkoitusta voi olla vaikea muistaa kuun lopussa. Siksi olemme lisänneet kommenttiosion, johon voit helposti kirjoittaa kunkin ajon tarkoituksen.  

Optimoi reitit 
Asiakasportaalissa kalustosi jokaisen ajoneuvon reitit näkyvät kartalla. Katso missä he ovat reaaliajassa, tai katso kalenterista edellispäivien ajoja ja analysoi reittejä. Tämä voi olla hyödyllinen työkalu tehottomia reittejä etsiessä ja tehokkaamman ajotavan suunnittelussa. 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

INTEGROITU AKSELIVAAKAJÄRJESTELMÄ

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Akselivaakajärjestelmän ollessa asennettuna kuljettaja voi seurata ajoneuvon etu- ja taka-akselipainoa sekä kokonaispainoa reaaliajassa. Anturit asennetaan ajoneuvon jousituksen päälle, ja pääohjausyksikkö laskee todellisen kuorman anturien tietojen perusteella.

LUE LISÄÄ

ESTÄ AJONEUVON YLIKUORMITUS

Ovatko ajoneuvosi ylikuormitettuja? Ajoneuvon punnitusjärjestelmä valvoo ajoneuvon painoa reaaliajassa. Paino näkyy näyttökytkinpaneelissa, matkapuhelimessa tai tabletilla, ja se esitetään suhteessa hyötykuormaan.

Järjestelmä saa tiedot ajoneuvon jousitukseen asennetuista antureista, ja niiden avulla kuljettaja voi valvoa ajoneuvon etuakselia, taka-akselia ja kokonaispainoa. Järjestelmä on erittäin tarkka, sillä sen tarkkuus on +/-2,5 % lähellä suurinta hyötykuormaa.

Näyttökytkinpaneeli, jossa on laadukas OLED-näyttö, on suunniteltu sopimaan hyvin ajoneuvon ohjaamoon. Taustavalaistujen kytkimien avulla kuljettajan on helppo nähdä, mitkä lisävarusteet ovat päällä. Matkapuhelinta tai tablettia (iOS/Android) voidaan käyttää yhdessä näyttökytkimen kanssa tai sen sijaan. Modul-Connect-sovellus, jossa on helppokäyttöinen grafiikka, varoittaa kuljettajaa, kun ajoneuvo on lähellä maksimikuormaa.

Kun Modul-Connect PRO ‑järjestelmä on asennettu, jokaisen ajoneuvon painoa voidaan valvoa Modul-Connect-web-portaalissa. Se osa reitistä, jolla ajoneuvo oli ylikuormitettu, näkyy kartalla punaisena. Raportti, jossa on historiatiedot päivä- ja reittikohtaisista varoitusilmoituksista, on helppo luoda.

 

LUE VÄHEMMÄN

Customer Portal

The Modul-Connect Portal is the perfect tool for fleet managers who are looking to keep their fleets running as efficiently as possible. The portal brings together all of your modules, providing real-time data and historical reports, putting everything you need in one place.

LUE LISÄÄ

All your data in one place 
The Modul-Connect customer portal enables you to precisely track every vehicles in your fleet. You can easily bring up information on a vehicle’s exact position and how far it has travelled as well as battery status and vehicle weight.

By tracking your vehicle fleet digitally, you can get valuable insights to help you efficiently optimise your routes, saving valuable mileage and time.

If your vehicles are equipped with sensors, you can receive real-time warnings each time an alert is triggered and easily view a history of all alarms, sensor alerts and vehicle weight. 

Reporting
All data is saved, allowing you to easily analyse historical values. A wide variety of different reports can be created based on the data you need. Reports can be exported to different formats and shared for further analysis to identify efficiency savings and potential areas of business development.

LUE VÄHEMMÄN

Asset tracker

Are you tired of replacing forgotten tools? By mounting Asset Trackers on valuable and business critical equipment, you can ensure that nothing is left behind. Several Asset Trackers can be connected to a vehicle and/or telephone and you are notified every time an Asset Tracker is out of range. 

LUE LISÄÄ

Developed for tough environments
The Asset Trackers are developed for tough environments. Each asset tracker is small, waterproof, shock-resistant and vibration-resistant, allowing it to be attached to virtually all equipment. The long-lasting built-in battery has a lifespan of about 5 years.

Track your tools in the Portal 
In the customer portal, you can see the position of your fleet’s tools in real time on a map. When a tool has been forgotten, it is shown in red on the map and you can easily see the tool’s latest position. Through this, you as fleet manager can see if there is a driver nearby who can go and pick up the tool.

LUE VÄHEMMÄN

Invertterit

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Invertterin avulla on mahdollista käyttää 230 V sähkölaitteita auton 12 V tai 24 V akulla. Meillä on laaja valikoima puhtaan siniaallon DC-AC-inverttereitä. Kaikissa inverttereissä on alhaisen akkujännitteen hälytys akun purkautumisen estämiseksi sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.

Akun latauslaitteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Latauslaitteella varmistat, että akustosi on aina täyteen ladattu. Saatavana on sekä DC-DC- että AC-DC-latureita. Modul-Systemin latauslaitteet
ovat yhteensopivia kaikkien kevyiden hyötyajoneuvojen kanssa, mukaan luettuna älykkäällä latauksella, regeneratiivisilla jarruilla ja start/stop-toiminnolla varustetut autot.

Lämmittimet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lämmitin pitää auton lämpimänä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Saatavana on sekä vesi- että ilmalämmittimiä. Vesilämmitin esilämmittää moottorin/ohjaamon ja ilmalämmitin soveltuu tavaratilan ja ohjaamon lämmittämiseen.

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Valot ja majakat

Ulkovalot

Ulkovalot parantavat auton näkyvyyttä tiellä ja tien sivussa. Ulkovaloja ovat mm. majakat, vilkkuvalot, työvalot ja valopalkit. Majakat, vilkkuvalot ja valopalkit täyttävät E-säännön R65 vaatimukset ja niissä on erilaisia vilkkukuvioita kaikkiin tarpeisiin.

Sisävalot

Huoltoauton hyvä sisävalaistus suurentaa työtehoa ja parantaa työturvallisuutta. Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia valaisimia ml. yleisvalaisimia, työpöytävalaisimia, laatikko/hyllyvalaisimia ja erilaisia työvaloja.

Lisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Systemillä on laaja valikoima sähkökäyttöisiä lisävarusteita, kuten peruutuskameroita ja -tutkia, käsienpesuyksiköitä, antureita, käyntilukkoja, pistorasioita jne. Ellet löydä etsimääsi lisävarustetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä lähimpään palvelukeskukseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy