AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Modul-Connect

Modul-Connect

Sähköjärjestelmä on tärkeä osa huoltoajoneuvoa. Kokeneet suunnittelutiimimme suunnittelevat sinulle räätälöidyn sähköjärjestelmän, joka täyttää yksilölliset tarpeesi. Valikoimamme sisältää kaiken yksinkertaisista valoista ja pistorasioista 230 V järjestelmiin. 

Modulaarinen digitaalinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä - Modul-Connect - on joustava, kevyt sähköjärjestelmä integroidulla akkuvahdilla ja elektronisilla varokkeilla. Kaikkia Plug & Play -järjestelmän tuotteita ohjataan katkaisimilla.

EDUT

  • Nopea ja turvallinen kaapelointi innovatiivisen Modul-Connect Plug and Play -järjestelmän ansiosta.
  • Vahvat ja kestävät valot, joilla on kaikki tarvittavat sertifioinnit.
  • Korkealaatuiset puhtaat sininiaaltoinvertterit, joissa on mm. alhaisen akkujännitteen hälytys sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.
  • Akun latauslaitteet, jotka lataavat lisäakut nopeasti ja toimivat älykkäiden latausjärjestelmien kanssa.

MODUL-CONNECT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connect tekee auton sähköistyksestä helppoa. Plug & Play -ominaisuuden ansiosta järjestelmä on nopea ja turvallinen asentaa eikä siihen tarvita sähköasentajia tai monimutkaista ohjelmointia.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect on modulaarinen digitaalinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Kaikkia järjestelmään kytkettyjä tuotteita ohjataan yksilöllisellä digitaalisella signaalilla, joka mahdollistaa useiden laitteiden luotettavan syöttämisen ja ohjaamisen yhdellä kaapelilla.

Modulaarisuuden ansiosta järjestelmä voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Se on myös äärimmäisen joustava ja helppo mukauttaa tarpeiden muuttuessa.

Modul-Connect on varustettu sisäänrakennetulla akkuvahdilla, joka varmistaa auton käynnistymisen. Se on myös pölyn- ja vedenkestävä (IP67). Elektroniset varokkeet suojaavat lisävarusteita oikosulun yhteydessä. Auton CAN-väylän ulkopuolisena erillisratkaisuna siihen eivät vaikuta auton valmistajan ohjelmistopäivitykset.

Lisäksi se on kevyt. Modul-Connect voi tarjota merkittäviä painosäästöjä asiakkaille, joilla on autoissa paljon sähkölaitteita.

LUE VÄHEMMÄN

Invertterit

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Invertterin avulla on mahdollista käyttää 230 V sähkölaitteita auton 12 V tai 24 V akulla. Meillä on laaja valikoima puhtaan siniaallon DC-AC-inverttereitä. Kaikissa inverttereissä on alhaisen akkujännitteen hälytys akun purkautumisen estämiseksi sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.

Akun latauslaitteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Latauslaitteella varmistat, että akustosi on aina täyteen ladattu. Saatavana on sekä DC-DC- että AC-DC-latureita. Modul-Systemin latauslaitteet
ovat yhteensopivia kaikkien kevyiden hyötyajoneuvojen kanssa, mukaan luettuna älykkäällä latauksella, regeneratiivisilla jarruilla ja start/stop-toiminnolla varustetut autot.

Lämmittimet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lämmitin pitää auton lämpimänä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Saatavana on sekä vesi- että ilmalämmittimiä. Vesilämmitin esilämmittää moottorin/ohjaamon ja ilmalämmitin soveltuu tavaratilan ja ohjaamon lämmittämiseen.

Ulkovalot

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Ulkovalot parantavat auton näkyvyyttä tiellä ja tien sivussa. Ulkovaloja ovat mm. majakat, vilkkuvalot, työvalot ja valopalkit. Majakat, vilkkuvalot ja valopalkit täyttävät E-säännön R65 vaatimukset ja niissä on erilaisia vilkkukuvioita kaikkiin tarpeisiin.

Sisävalot

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Huoltoauton hyvä sisävalaistus suurentaa työtehoa ja parantaa työturvallisuutta. Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia valaisimia ml. yleisvalaisimia, työpöytävalaisimia, laatikko/hyllyvalaisimia ja erilaisia työvaloja.

Lisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Systemillä on laaja valikoima sähkökäyttöisiä lisävarusteita, kuten peruutuskameroita ja -tutkia, käsienpesuyksiköitä, antureita, käyntilukkoja, pistorasioita jne. Ellet löydä etsimääsi lisävarustetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä lähimpään palvelukeskukseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy