AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Modul-Connect

MODUL-CONNECT

Modul-Connect on ainutlaatuinen ja vankka alusta kaikille hyötyajoneuvojen digitaalisille ja sähkölaitteille. Järjestelmä on nopea ja helppo asentaa, ja koska se on riippumaton OEM-laitevalmistajan sähköjärjestelmästä ja muusta ajoneuvon elektroniikasta, ja se tarjoaa maksimaalisen luotettavuuden.

Modul-Connect-järjestelmässä on monipuolinen ohjainrasia, jossa on suuritehoiset lähdöt, jotka kaikki mahdollistavat yksilölliset akkuvahdin ja/tai ajastimen asetukset. Lisäksi siinä on tulot, joita voidaan käyttää signaaleista kytkemiseen ja lähtöjen ohjaamiseen. Kolme CAN-kanavaa mahdollistavat suoran integroinnin ajoneuvoon tai lisäjärjestelmiin tarpeen mukaan. Bluetooth-yhteys puolestaan mahdollistaa langattomat kytkimet, joiden kantama on jopa 100 m. Sähkölaitteita voidaan hallita Modul-Connect-sovelluksella puhelimella tai tabletilla (iOS tai Android), paristokäyttöisellä kaukosäätimellä tai virtakytkimillä näytön avulla tai ilman.

Järjestelmä on erittäin älykäs ja mahdollistaa kehittyneen ohjelmoinnin. Se voi esimerkiksi sammuttaa työvalot, kun käsijarru vapautetaan. Punnitusjärjestelmän avulla kuljettaja saa hälytyksen, jos ajoneuvon kuormitus on liian suuri.

PIR-anturi havaitsee liikkeen ja voi esimerkiksi sytyttää valaistuksen, ja lämpötila- ja kosteusanturi voi laukaista hälytyksen tai lähettää ilmoituksen mobiililaitteeseesi. Varusteiden seurantalaitteet varoittavat kuljettajaa, jos laitteet ovat käyttöalueen ulkopuolella poistuttaessa työmaalta.

MODUL-CONNECT PRO 

Modul-Connect PRO voi tehdä kaiken saman kuin Modul-Connect-järjestelmäkin. Lisäksi voit sen avulla seurata ja hallinnoida ajoneuvokantaasi.

SIM-kortin sisältävä Modul-Connect PRO ‑järjestelmä lähettää kaikki tiedot pilveen visualisointia varten web-portaalissa. Portaalin käyttöoikeudet voidaan myöntää minkä vain tason perusteella, esimerkiksi maittain, alueittain tai osastoittain.

Web-portaalissa näkyvät kaikki ajoneuvot luettelossa ja kartalla, ja voit seurata niiden nykyistä sijaintia, reittiä, akun varaustasoa ja, jos punnitusjärjestelmä on asennettu, nykyistä painoa. Jos järjestelmä havaitsee sallitun alueen ulkopuolella olevan anturiarvon, kartalla näkyy varoitus.

Kaikki tiedot tallennetaan ja kalenteritoiminnon avulla voit helposti tarkastella aiempia reittejä, ajotapoja ja varoituksia.

Ajopäiväkirjapalvelu luo raportteja, joissa näkyvät tarkat reitit, ajotavat ja tiemaksulliset väylät. Kuljettaja voi luokitella matkan työajoksi tai henkilökohtaiseksi ajoksi, mikä on kätevää kuukausittaista veroilmoitusta laadittaessa.

Jos varusteiden seurantalaitteet on asennettu, kuljettajan lisäksi myös web-portaalin käyttäjät näkevät, milloin varusteet ovat käyttöalueen ulkopuolella.

MODUL-CONNECT

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connectilla voidaan hallita ajoneuvon sähköjä helposti. Järjestelmä voidaan asentaa nopeasti ja turvallisesti ilman monimutkaista ohjelmointia.

LUE LISÄÄ

Modul-Connect on innovatiivinen johdotus- ja ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia ajoneuvon apuelementtejä. Se on erittäin monipuolinen ja pystyy käsittelemään suuriakin kuormia.

Modul-System on kehittänyt järjestelmän yhteistyössä autoelektroniikan ja ohjelmistojen asiantuntijoiden kanssa hyötyajoneuvojen teollisuudelle. Tuote on kehitetty ja tuotettu Ruotsissa korkealaatuisia komponentteja käyttämällä. Siksi voimme luottavaisin mielin tarjota tuotteelle 3 vuoden takuun.

Modul-Connect on täysin riippumaton OEM: n sähköjärjestelmästä ja kaikista muista ajoneuvojen sähköistä. Järjestelmä on testattu tiukasti ja sillä on sekä E- että CE-merkintä.

 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

MODUL-CONNECT PRO

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Connect PRO herättää ajoneuvokannan eloon. Jokaisessa ajoneuvossa oleva tehokas ohjainrasia tarjoaa lisäarvoa tuovaa toimivuutta ja antaa sekä kuljettajalle että tukitiimeille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin. Älypuhelin mullisti tavan, jolla ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa. Nyt Modul-Connect PRO tarjoaa saman vapauden ajoneuvokannan hallintaan.

LUE LISÄÄ

SUUNNITTELE TARKASTI

Saat arvokasta tietoa kalustoa seuraamalla. Reittejä optimoimalla voidaan säästää sekä kilometrejä että arvokasta aikaa. Modul-Connect-web-portaalissa kaikki ajoneuvosi visualisoidaan niiden tarkan sijainnin ja ajetun reitin, akun varaustason ja punnitusjärjestelmästä saadun kuormapainon perusteella. Niiden ajoneuvojen osalta, joissa on asennettuna anturit, voit seurata tilastotietoja, ja jos punnitusjärjestelmä hälyttää, saat siitä ilmoituksen. Kaikki tiedot tallennetaan, ja voit analysoida aiempia arvoja helposti. Lisäksi voit luoda erilaisia raportteja, jotka voidaan viedä järjestelmästä muussa tiedostomuodossa ja jakaa lisäanalyysejä varten liiketoiminnan optimoimiseksi. Paikallisten määräysten ja ohjeiden perusteella voidaan myös määrittää, mitkä tiedot näkyvät kullekin käyttäjälle.

Ajopäiväkirjapalvelun avulla järjestelmästä voidaan luoda tarkkoja raportteja. Näet kaikki reitit, ajetut kilometrit ja tiemaksulliset väylät. Kuljettaja voi luokitella matkan työajoksi tai henkilökohtaiseksi ajoksi matkapuhelimella. Kootut tiedot voidaan viedä Excel-tiedostoon ja niitä voidaan käyttää pohjana laadittaessa kuukausittaista veroilmoitusta talousosastolle.

Ajokäyttäytymispalvelu auttaa havaitsemaan kiihdytykset, voimakkaat jarrutukset ja epätasapainoiset kääntymiset. Liikenneturvallisuuden lisäksi näiden tietojen avulla voidaan minimoida polttoaineen kulutus ja päästöt sekä pidentää ajoneuvon renkaiden, jarrujen ja muiden osien käyttöikää.

 

LATAA MODUL-CONNECT SOVELLUS

   

LUE VÄHEMMÄN

INTEGROITU AKSELIVAAKAJÄRJESTELMÄ

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Akselivaakajärjestelmän ollessa asennettuna kuljettaja voi seurata ajoneuvon etu- ja taka-akselipainoa sekä kokonaispainoa reaaliajassa. Anturit asennetaan ajoneuvon jousituksen päälle, ja pääohjausyksikkö laskee todellisen kuorman anturien tietojen perusteella.

LUE LISÄÄ

ESTÄ AJONEUVON YLIKUORMITUS

Ovatko ajoneuvosi ylikuormitettuja? Ajoneuvon punnitusjärjestelmä valvoo ajoneuvon painoa reaaliajassa. Paino näkyy näyttökytkinpaneelissa, matkapuhelimessa tai tabletilla, ja se esitetään suhteessa hyötykuormaan.

Järjestelmä saa tiedot ajoneuvon jousitukseen asennetuista antureista, ja niiden avulla kuljettaja voi valvoa ajoneuvon etuakselia, taka-akselia ja kokonaispainoa. Järjestelmä on erittäin tarkka, sillä sen tarkkuus on +/-2,5 % lähellä suurinta hyötykuormaa.

Näyttökytkinpaneeli, jossa on laadukas OLED-näyttö, on suunniteltu sopimaan hyvin ajoneuvon ohjaamoon. Taustavalaistujen kytkimien avulla kuljettajan on helppo nähdä, mitkä lisävarusteet ovat päällä. Matkapuhelinta tai tablettia (iOS/Android) voidaan käyttää yhdessä näyttökytkimen kanssa tai sen sijaan. Modul-Connect-sovellus, jossa on helppokäyttöinen grafiikka, varoittaa kuljettajaa, kun ajoneuvo on lähellä maksimikuormaa.

Kun Modul-Connect PRO ‑järjestelmä on asennettu, jokaisen ajoneuvon painoa voidaan valvoa Modul-Connect-web-portaalissa. Se osa reitistä, jolla ajoneuvo oli ylikuormitettu, näkyy kartalla punaisena. Raportti, jossa on historiatiedot päivä- ja reittikohtaisista varoitusilmoituksista, on helppo luoda.

 

LUE VÄHEMMÄN

Invertterit

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Invertterin avulla on mahdollista käyttää 230 V sähkölaitteita auton 12 V tai 24 V akulla. Meillä on laaja valikoima puhtaan siniaallon DC-AC-inverttereitä. Kaikissa inverttereissä on alhaisen akkujännitteen hälytys akun purkautumisen estämiseksi sekä automaattinen katkaisu ylikuormituksen ja ylikuumenemisen yhteydessä.

Akun latauslaitteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Latauslaitteella varmistat, että akustosi on aina täyteen ladattu. Saatavana on sekä DC-DC- että AC-DC-latureita. Modul-Systemin latauslaitteet
ovat yhteensopivia kaikkien kevyiden hyötyajoneuvojen kanssa, mukaan luettuna älykkäällä latauksella, regeneratiivisilla jarruilla ja start/stop-toiminnolla varustetut autot.

Lämmittimet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lämmitin pitää auton lämpimänä, vaikka ulkona olisi pakkasta. Saatavana on sekä vesi- että ilmalämmittimiä. Vesilämmitin esilämmittää moottorin/ohjaamon ja ilmalämmitin soveltuu tavaratilan ja ohjaamon lämmittämiseen.

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Valot ja majakat

Ulkovalot

Ulkovalot parantavat auton näkyvyyttä tiellä ja tien sivussa. Ulkovaloja ovat mm. majakat, vilkkuvalot, työvalot ja valopalkit. Majakat, vilkkuvalot ja valopalkit täyttävät E-säännön R65 vaatimukset ja niissä on erilaisia vilkkukuvioita kaikkiin tarpeisiin.

Sisävalot

Huoltoauton hyvä sisävalaistus suurentaa työtehoa ja parantaa työturvallisuutta. Valikoimassamme on laaja valikoima korkealaatuisia valaisimia ml. yleisvalaisimia, työpöytävalaisimia, laatikko/hyllyvalaisimia ja erilaisia työvaloja.

Lisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Systemillä on laaja valikoima sähkökäyttöisiä lisävarusteita, kuten peruutuskameroita ja -tutkia, käsienpesuyksiköitä, antureita, käyntilukkoja, pistorasioita jne. Ellet löydä etsimääsi lisävarustetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä lähimpään palvelukeskukseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy