LATTIAT JA VERHOILUT - KUN KAIKKI NAKSAHTAA KOHDALLEEN

Modul-Floor

MODUL-FLOOR

Mullistamme autojen sisustuksen ja näiden tuotteiden asennuksen esittelemällä kestävän ja kevyen muutosratkaisun. Asennamme tuotteemme nopeasti ja turvallisesti modulaaristen lattioiden ja verhoilujen nerokkaan rakenteen ansiosta. Tuotteet asennetaan erittäin pitävällä liimalla, jolla saadaan aikaan vahvempi kiinnitys kuin ruuveilla ja muttereilla. Tämä tarkoittaa, ettei autoon tarvitse porata reikiä, mikä pienentää korroosioriskiä. Uusi hyötyajoneuvojen lattia-, verhoilu- ja asennusjärjestelmämme on todellinen innovaatio, jolle on haettu yli kymmentä patenttia.

EDUT

  • Autoa vahingoittamaton lattia-, verhoilu- ja asennusjärjestelmä, joka säilyttää autosi jälleenmyyntiarvon.
  • Kevyet tuotteet suurentavat hyötykuormaa tai pienentävät päästöjä.
  • Kestävä, luistamaton ja iskuja kestävä lattiajärjestelmä pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Profiilit mahdollistavat nopean ja turvallisen asennuksen ja tarjoavat monipuoliset kuormankiinnitysmahdollisuudet.

Lattiat

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Lukkoponttilattioita on vuosien ajan käytetty kodeissa ja toimistoissa. Tuodessamme konseptin hyötyajoneuvoalalle olemme jalostaneet sitä täyttääksemme asiakkaidemme toimivuus-, kestävyys- ja keveysvaatimukset. Lattian pinta on luistamatonta alumiiniturkkilevyä, joka parantaa työturvallisuutta. Järjestelmä sopii yhtä hyvin autoihin, joissa on sisällä vain lattia ja verhoilu, kuin perinteisiin huoltoautoihin ja jakeluautoihin.

LUE LISÄÄ

SÄILYTTÄÄ JÄLLEENMYYNTIARVON

Poraamisen aika on ohi. Uudet lattiat ja kiskot asennetaan erittäin pitävällä liimalla, jolla saadaan aikaan vahvempi asennus kuin ruuveilla ja muttereilla ja joka säilyttää auton jälleenmyyntiarvon.

 

SUURENTAA HYÖTYKUORMAA

Sitä voisi sanoa todelliseksi tiimityöksi: erilaiset materiaalit toimivat yhdessä ainutlaatuisessa sandwich-rakenteessa luoden ergonomisen, kevyen ja kestävän järjestelmän. Pienempi paino suurentaa auton hyötykuormaa tai pienentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

 

PIENENTÄÄ KUSTANNUKSIA

Lattioiden ja verhoilujen toimituskustannukset voivat olla lähes yhtä suuret kuin tuotteiden hinta. Moduulimme on suunniteltu sopimaan eurolavoille, mikä pienentää merkittävästi kuljetuskustannuksia.

 

YKSINKERTAISEMPI ASENNUS

Lukkoponttilattian moduulit liitetään toisiinsa napsauttamalla. Käyttämällä pienempiä, helpommin käsiteltäviä moduuleja yhden suuren osan sijaan parannamme ergonomiaa ja materiaalinkäsittelyä korjaamossa. Lattiassa on integroidut kiskot kalustejärjestelmien ja muiden lisävarusteiden nopeaa ja turvallista asennusta varten. Kiskokiinnityksen ansiosta kalusteet on helppo irrottaa ja asentaa tarvittaessa.

LUE VÄHEMMÄN

Verhoilut

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Seinä- ja kattoverhoilut luovat valoisan ja miellyttävän työympäristön ja kaikki materiaalit ovat helposti puhdistettavia. Kevyet verhoiluosat on valmiiksi muotoon leikattu asennuksen helpottamiseksi.

LUE LISÄÄ

PARANTAA KESTÄVYYTTÄ

Verhoilu suojaa sisäosia kulumiselta, pidentää auton käyttöikää ja säilyttää samalla sen jälleenmyyntiarvon.

 

AMMATTITASOINEN VIIMEISTELY

Katto- ja lattiaverhoilut antavat hyötyajoneuvolle kalustetun ja viimeistellyn ilmeen varmistaen, että se näyttää yhtä hyvältä sisältä ja ulkoa.

 

AUTOA RIKKOMATON VERHOILU

Lattian tavoin katto- ja seinäverhoilut asennetaan erittäin pitävällä liimalla eikä autoon näin ollen tarvitse porata reikiä.

LUE VÄHEMMÄN

Seinäkiskot

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Auton seiniin (ja tarvittaessa kattoon) asennetut kiskot helpottavat kalustejärjestelmien ja muiden lisävarusteiden asennusta. Kiskokiinnityksen ansiosta kalusteet on helppo irrottaa ja asentaa tarvittaessa.

LUE LISÄÄ

LYHYEMPI ASENNUSAIKA

Elementtien nerokas rakenne lyhentää asennusaikaa, sillä kalusteet kiinnitetään nopeasti seinäkiskoihin.

 

SISÄÄNRAKENNETTU TURVALLISUUS

Seinäkiinnikkeissä on sisäiset iskunvaimentimet turvallisuuden maksimoimiseksi.

 

MAKSIMAALINEN JOUSTAVUUS

Modulaariset kiinnikkeet sopivat täydellisesti joka kerta.

LUE VÄHEMMÄN

Lattialisävarusteet

SIIRRY TUOTTEISIIN »

Modul-Floor-lisävarusteet ovat innovatiivisia tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti Modul-Floor-tuotteita varten. Kiinnityssilmukoiden, koukkujen ja taakkatelineiden kaltaisten lisävarusteiden avulla voit parantaa kalustuksen toimivuutta ja tehdä työtilastasi vielä tehokkaamman.

RÄÄTÄLÖI SARJA AUTOASI VARTEN

RÄÄTÄLÖI SARJA AUTOASI VARTEN

Tarjoamme valikoiman valmiita ajoneuvokohtaisia sarjoja.
Valitse ajoneuvosi alta nähdäksesi valittavissa olevat ratkaisut.

 

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko sopia tapaamisen?
Anna yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai käy FAQ sivullamme, ja katso onko kysymykseesi jo vastattu:

Tästä FAQ sivulle

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy