Modul-System aloittaa strategisen yhteistyön Norjalaisen Toolpack:in kanssa

-

Modul-System ja Norjalainen Toolpack aloittavat strategisen yhteistyön Pohjoismaiden markkinoilla. Tool Pack, joka on aiemmin valmistanut ja myynyt omia autokalusteita ajoneuvoihin tulee vastedes toimimaan Modul-System tuotteiden jälleenmyyjänä. Samaan aikaan Modul-System tulee hyödyntämään Toolpack:in tuotannollista osaamista valmistaa erikoistuotteita siten, että yritykset tarjoavat yhdessä markkinoille erittäin vahvan kokonaisratkaisun.

Toolpack 
Toolpack on Norjan johtava huoltoautovarustelija. Toolpack valmistaa tuotteensa yrityksen tiloista Drammen:ssa, missä yritys myös tarjoaa erilaisia räätälöityjä autosisustusratkaisuja. Toolpack:n liikevaihto on noin 30 miljoonaa Norjan kruunua.             

Modul-System 
Modul-System on maailman johtava modulaaristen autokalusteiden valmistaja ja tarjoten myös kalustettuja konttiratkaisuja ja tuotteita kiinteisiin työpajoihin. Modul-System valmistaa tuotteensa omassa tehtaassaan Mullsjo:ssä Jönköpingissä ja myy tuotteitaan yli 50 maassa. Modul-System:in liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja se on osa Ruotsin Lifco Group:ia. 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy