Esittelyssä innovatiivinen ultrakevyt työpöytä

Esittelyssä innovatiivinen ultrakevyt työpöytä

-

Meillä on ilo esitellä uusi kevyt ja kestävä työpöytä pakettiautoihin.

Modul-System alkoi valmistaa kevyitä kalustuksia jo vuonna 2004, ja kehitys jatkuu.  Kyseessä on jatkuva prosessi, sillä jokainen ajoneuvokalustuksessa säästetty kilo tarkoittaa enemmän työkaluja ja muita varusteita.

Uusi kevyt työpöytä on valmistettu sandwichmateriaalista ja on noin 60 % kevyempi kuin vastaava puinen työpöytä. 1,5 metrin pituinen työpöytä painaa vain 7 kg, eli 12 kg vähemmän kuin vanha 19-kiloinen versio. Levyn ydin on suulakepuristettua polystyreeniä (XPS) ja pinta on lasikuituvahvistettua polyesteriä.

“Tämä tekee tuotteesta äärimmäisen vahvan sekä öljyjä, kemikaaleja ja äärilämpötiloja kestävän”, Modul-Systemin toimitusjohtaja Thomas Johansson kertoo.

Työpöytä ei liioin ole arka kosteudelle, joka voi aiheuttaa puisen työpöydän käyristymisen ja vääntymisen.

Työpöydässä on kestävyyttä parantava alumiinireunaprofiili. Profiili on myös tyylikkään näköinen. Työpöydän reunaprofiilissa on asennusta helpottava integroitu T-ura.

Sandwichmateriaalit ovat tuttuja Modul-Systemille. Niitä käytetään tällä hetkellä mm. väliseinissä ja lattiatuotteissa.

“Sandwichmateriaalien suurin etu on se, että niistä voidaan tehdä erittäin kestäviä ja kuitenkin kevyitä tuotteita. Tämä mahdollistaa tuotteen ominaisuuksien optimoinnin erilaisilla materiaalivalinnoilla”, Thomas Johansson kertoo.

Uusi kevyt työpöytä on nyt saatavana. Ota yhteyttä tiimiimme , jos haluat lisätietoja ja tehdä tilauksen.

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy