Onnistuneet IAA messut Hannoverissa

-

Modul-System osallistui alamme johtaville kansainvälisille IAA Comercial Vechiles messuille Hannoverissa. Tapasimme messuilla suuren määrän asiakkaita, ja haluamme tässä kiittää kaikkia teitä osastollamme vierailleita asiakkaita. 

Julkaisimme monia uusia tuotteita messuilla, joista esimerkkinä uudet kevyemmät laatikostot sekä uusi valaisin tuotesarjamme. Uudet vetolaatikostomme ovat keskimäärin 20 % kevyemmät kuin tänä päivänä käytössä olevat laatikostot. Uusien laatikostojen toimitukset alkavat vuoden 2015 alkupuolella. 

Uusi valaisin tuotesarjamme pitää sisällään LED valoja, jotka ovat suunniteltu erityisesti hyötyajoneuvoihin. Valaisimet ovat modulaarisia joten ne sopivat täydellisesti yhteen Modul-System tuotteiden kanssa. Yleisvalaisimien lisäksi esittelimme valaisimet jotka ovat suunniteltu työpöytäkäyttöön, hyllyihin ja vetolaatikostoihin. 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä esittelimme autokalusteemme virtuaalitodellisuudessa. Tabletin avulla pystyimme havainnollistamaan miltä autokalusteemme näyttävät tyhjässä pakettiautossa. 

    
Modul-System osasto.                                            Modul-System osasto.


    
Autokalusteet virtuaalitodellisuudessa.                    Kevyemmät vetolaatikot.


    
Uusi valaisin tuotesarjamme.                                   Kevyemmät vetolaatikostot.
 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy