Korkealaatuiset invertterit

 Korkealaatuiset invertterit

-

Sähköjärjestelmä ja sähkövarusteet ovat tärkeä osa huoltoajoneuvoasi. Kokeneet suunnittelijamme suunnittelevat sinulle räätälöidyn järjestelmän, joka täyttää kaikki tarpeesi.Käytämme korkealaatuisia tuotteita ja teemme laadukkaita asennuksia tulipalo- ja vahinkoriskin minimoimiseksi.

Täydensimme sähkölaitevalikoimaamme inverttereillä. Tarjoamme nyt 1000 W, 2000 W ja 3000 W versiot ja myöhemmin keväällä valikoimaa täydennetään 300 W ja 600 W inverttereillä. 

Siniaaltoinvertterit on CE-ja E-merkitty ja testattu sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) osalta. Invertterit toimivat 10,5-15,5 V tasajännitteellä ja ne on varustettu alhaisen varaustason varoituksella ja automaattikatkaisulla akun täydellisen purkautumisen estämiseksi. Lisäksi inverttereissä on ylikuormitus- ja ylikuumenemissuojat, jotka estävät invertterin ylikuumenemisen ja varmistavat, ettei ottoteho ylitä invertterin nimelliskapasiteettia.

Invertterit ovat nyt myynnissä. Lisätietoa saat myyjiltämme. Lisätietoa inverttereistä saat seuraamalla seuraavia linkkejä.

SIIRRY TUOTTEISIIN »

 

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy