Vallankumouksellisia julkistuksia IAA messuilla

 Vallankumouksellisia julkistuksia IAA messuilla

-

Modul-System osallistui IAA messuille Hannoverissa Saksassa ja messuilla julkaistiin useita innovatiivisia ratkaisuja.

 

 

Uudet seinä- ja lattia levytykset

Modul-System uudistaa perinteistä tapaa suojata ajoneuvo lattia- ja seinävanereilla tuomalla uuden, kestävät ja erittäin kevyet lattia- ja seinälevykset pakettiautoihin. Tuotteet asennettaan liimaamalla jolloin ajoneuvon koriin ei tarvitse tehdä reikiä. Tällä poistetaan ruostumisen riski kokonaan jolloin ajoneuvojen jälleenmyyntiarvo kasvaa. 

Lue lisää »

 

 

Kääntyvät hyllyt lähettiyritysten käyttöön

Esittelemme uuden tuoteryhmän lähettiyritysten käyttöön. Uusi joustava ratkaisumme mahdollistaa pakettien kuljetusten hyllyissä ajoneuvon seinustoilla mutta ajoittain lattiatilaa tarvittaessa voidaan hyllyt kääntää seinustoille. Samalla esittelimme prototyypin uudesta väliseinästä, missä on integroituna liukuovi helpottamaan kulkua ohjaamosta tavaratilan puolelle. Uusi väliseinä tulee tuotantoon vuoden 2017 alkupuolella. 

 

 

Modul-Connect – Ajoneuvosähköjen yksinkertaistaminen

Vaikeiden sähköasennusten aika ajoneuvoissa on ohi. Uudella Modul-Connect:lla asennus on tehty helpoksi koska järjestelmällä voidaan asentaa yhtäaikaisesti monta eri sähkölaitetta yhdellä kaapelinvedolla. 
Kiitos plug & play toiminnan, järjestelmä voidaan asentaa nopeasti ja turvallisesti ilman syvällistä tietämystä ajoneuvosähköistä tai ohjelmoinneista. 

 

 

Tehokkuuden parantaminen Modul-Fleet:llä

Jokainen päivä kalustopäälliköt kohtaavat ongelmat toimintojen tehostamisesta, kustannussäästöistä ja tehokkuuden parantamisesta. Uusi Modul-Fleet ohjelmisto on kehitetty avustamaan kalustopäälliköitä näissä tehtävissä. Modul-Fleet auttaa sinua pitämään asiakkaasi ja työntekijäsi tyytyväisiä samalla parantaen tehokkuutta ja tuottavuutta.

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy