Ford Transit- sekä Volkswagen Crafter malleihin on nyt saatavilla taittoistuin sekä väliseinä liukuovella

Ford Transit- sekä Volkswagen Crafter malleihin on nyt saatavilla taittoistuin sekä väliseinä liukuovella

-

Ford Transit- sekä Volkswagen Crafter malleihin on nyt saatavilla taittoistuin sekä väliseinä liukuovella.

Taittoistuin

Taittoistuin antaa lisätilaa hyttiin silloin kun se ei ole käytössä. Istuin on sijoitettu niin, että kuskilla on helppo ja nopea pääsy tavaratilaan. Taittoistuin ja niskatuki asennetaan väliseinään. Näin ollen istuimen alla oleva lattiapinta on vapaana. Taittotuoli toimitetaan kokonaispakettina, mukana on kaikki tarvittava asennusta varten ja istuin hyödyntää auton olemassa olevaa OEM-turvavyötä.

Taittoistuin on testattu ECE R14: n ja ECE R17: n mukaisesti asetettujen lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Istuimen turvavyön geometria on testattu, ja hihnan kiinnityspisteet täyttävät käyttö- ja lainsäädäntövaatimukset kaikkien voimassa olevien säännösten mukaisesti. Istuimen selkänoja ja niskatuki on valmistettu niin, että ne tarvittaessa absorboivat iskuenergian oikein.

 
Väliseinä liukuovella                                                                              

Väliseinä on valmistettu kevyestä materiaalista ja siinä on valmiina liukuovi. Liukuovi tarjoaa nopean ja helpon pääsyn lastialueelle matkustamosta. Liukuovi parantaa toiminnan tehokkuutta säästämällä kuljettajan aikaa toimitettaessa paketteja. Kuljettajaan kohdistuva vaara onnettomuuden tai vaaratilanteen varalta vähenee merkittävästi, kun ohjaamosta voidaan kulkea suoraan tavaratilaan liukuoven kautta. Tämä parantaa myös turvallisuutta, koska kuljettajan ei tarvitse tarpeettomasti avata ulkoisia ovia. Lisäksi liukuovi on varustettu kestävällä lukolla.

Liukuovellinen väliseinämme on testattu kansainvälisen ISO-standardin mukaisesti. Testi varmistaa, että väliseinä ja liukuovi voivat absorboida sekä pistekuormituksen että suuren kuormituksen vaikutuksen.
Pääsy

Liukuovi maksimoi tilan, jolloin lastaus ja purkaminen helpottuvat ja tehostuvat.
Kevyt ja kestävä

Ainutlaatuisen rakenteensa ansioista liukuovi on sekä kevyt että kestävä.Asennus

Liukuovi voidaan asentaa ilman, että se vaikuttaa ajoneuvon rakenteeseen. Näin minimoidaan korroosion tai ruostumisen riski.
Väliseinien valikoimamme laajenee jatkuvasti. Jos et löydä etsimääsi mallia, kerro se meille niin voimme suunnitella tuotteen vastaamaan tarpeitasi. Katso tuotevalikoimamme.

Lisää tuoteuutuuksia löytyy uudesta Modul-Express esitteestämme.

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy