Multi-Box – Älykäs monitoimityökalulaatikko

Multi-Box – Älykäs monitoimityökalulaatikko

-

 

Esittelemme Multi-Boxin, kestävän ja taloudellisen pinottavan työkalu- ja säilytyslaatikon. Siihen on saatavana älykkäitä lisävarusteita ja se on helppo kuljettaa ja ottaa mukaan työpaikalle. Olemme ottaneet kaikkien markkinoille olevien laatikoiden parhaat ominaisuudet ja yhdistäneet ne markkinoiden, ainakin meidän mielestämme, älykkäimmäksi työkalulaatikoksi.

Uusi Multi-Box on käytännöllinen säilytyslaatikko, jolle on ominaista tyylikäs muotoilu ja älykkäät toiminnot. Se on suurempi kuin Modul-Systemin nykyisen tuotevalikoiman muut laatikot, ja on nimensä mukaisesti erittäin monipuolinen.

Voit valita haluamasi tuotteet ja luoda juuri sinulle sopivan laatikon. Voit esimerkiksi päättää haluatko laatikkoon kannen, ja jos kyllä, haluatko tavallisen vai saranoidun version.

Kannen ja saranoiden lisäksi valittavana on useita muitakin lisävarusteita. Laatikot voidaan jakaa pienempiin lokeroihin jakajilla. Muovilaatikoita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä jakajien kanssa. Lisävarustevalikoima laajenee tulevina kuukausina.

 

 

Älykkään rakenteen ansiosta useita laatikoita voidaan pinota päällekkäin. Laatikoiden sisältöön pääsee helposti käsiksi irrottamalla pinontakiinnikkeet. Etuikkunan ansiosta laatikon sisältö on helppo nähdä laatikkoa avaamatta. 

Multi-Boxit voidaan integroida Modul-System-kalustuksiin. Ne voidaan asettaa suoraan hyllyille tai kahden hyllyn päätytuen väliin kiinteille tai ulosvedettäville hyllyille.

Jos työssä tarvitaan useita laatikoita, ne voidaan pinota päällekkäin ja kuljettaa kuljetuskärryillä. Järjestelmä on niin joustava, että kansi voi olla kaikissa Multi-Boxeissa tai vain yhdessä, esimerkiksi ylimmässä.

Kuljetuskärryt ovat kestävät, kevyet ja kokoontaittuvat, joten ne vievät vain vähän tilaa autossa. Saatavana on myös älykäs kiinnitysjärjestelmä kärryille.

Jos haluat lisätietoa uudesta Multi-Boxista tai tehdä tilauksen, ota yhteyttä tiimiimme.

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy