Täysin integroitu kattojärjestelmä

Täysin integroitu kattojärjestelmä

-

Esittelemme oman järjestelmän katolle asennettaville tarvikkeille.  Valikoimaan kuuluu kattotelineitä, putkiteline ja lisävarusteita.  Modul-Systemin varatoimitusjohtaja Thomas Johansson sanoo "Käyttämällä ajoneuvon nykyisiä kiinnityskohtia asennus voidaan tehdä poraamatta reikiä ajoneuvon kattoon."

 

 

Kokonaisratkaisujen toimittajana olemme jo kauan tarjonneet asiakkaillemme kattoasennustarvikkeita.

"Erona on se, että kehitämme ja valmistamme ne nyt itse, minkä ansiosta voimme tarjota laadukkaita tuotteita luottavaisin mielin", Thomas Johansson sanoo.

Järjestelmä koostuu kattotelineestä, lukittavasta putkitelineestä (alustavasti saatavana elokuussa) ja lisävarusteista. Kattotelineen aerodynaaminen muotoilu vähentää melua ja parantaa polttoainetehokkuutta.

Painon optimoimiseksi kattoteline on valmistettu erittäin lujasta alumiinista, ja siinä on integroitu T-ura, jota käytetään kiinnikkeiden, kuormanpysäyttimien, sidontatarvikkeiden ja muiden lisävarusteiden kiinnittämiseen. Kaikki kiinnikkeet on valmistettu jauhemaalatusta galvanoidusta teräksestä ja päätytulppien kaltaiset yksityiskohdat on valmistettu muovista.

"Pyrimme käyttämään oikeita materiaaleja oikeissa paikoissa painon, kestävyyden, toimivuuden ja muotoilun optimoimiseksi", Thomas Johansson kertoo.

Suunnittelemalla järjestelmän itse olemme voineet luoda järjestelmän, joka sopii täydellisesti valikoimaamme. Esimerkiksi kaikki kiinnikkeet on suunniteltu koko valo- ja majakkavalikoimallemme, mikä helpottaa asennusta.

Kattoteline on suunniteltu kestämään ajoneuvon ilmoitettu kattokuorma.

"Tällä tarkoitamme kaikkea päivittäisestä käytöstä niihin voimiin, joille se altistuu onnettomuuden sattuessa. Ne on tietenkin suunniteltu kestämään säätä ja täyttämään kaikki lakisääteiset vaatimukset", Thomas Johansson sanoo.

Keveys ja kestävyys ovat Modul-Systemin keskeiset ominaisuudet. Kalusteratkaisumme kestävät tunnetusti suuria kuormia vaikka ovat markkinoiden kevyimpiä. Kattotarvikejärjestelmä on suunniteltu samalla tavalla.  Jos haluat lisätietoa uudesta kattojärjestelmämme, ota yhteyttä tiimiimme.

 

SIIRRY TUOTTEISIIN »

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy