Modul-System lanseeraa putkitelineen integroitavaan kattojärjestelmään

Modul-System lanseeraa putkitelineen integroitavaan kattojärjestelmään

-

Meillä oli ilo lanseerata täysin integroitava kattojärjestelmä aikaisemmin tänä vuonna. Modul-Systemin kattotelineet ja -tangot voidaan asentaa poraamatta reikiä ajoneuvon kattoon käyttämällä ajoneuvon omia kiinnityspisteitä.

Kattojärjestelmään kuuluu erilaisia lisävarusteita, ja nyt lanseeraamme kevyen ja kestävän putkitelineen, joka on valmistettu erittäin vahvasta alumiinista. Putkiteline suojaa putkia ja letkuja kuljetuksen aikana. Se on täydellinen ratkaisu putkien turvalliseen kuljetukseen ja sopii muillekin tuotteille, jotka sopivat 150 mm:n neliöputkeen tai 124 mm:n putkeen, jossa on putkitelinesisäosa kiinnitettynä.

Modul-Systemin putkitelinettä on saatavana kolmea pituutta: -

  • 2,5 m (lastauspituus 2,1 m), paino 12,9 kg
  • 3,5 m (lastauspituus 3,1 m), paino 16,5 kg
  • 4,5 m (lastauspituus 4,1 m), paino 20,1 kg

Kuormaamista ja purkamista helpottaa, että putkitelineen voi avata kummastakin päästä. Varkauksien estämiseksi putkitelineen luukuissa on integroidut lukot, joten kuorman turvallisuutta ei tarvitse enää varmistaa riippulukoilla.

Putkiteline on nopea ja helppo asentaa Modul-System-kattotankojen T-uraan.

Kuljetettavan kuorman naarmuuntumista ja melua ehkäisee kevyt putkisisäosa, joka on saatavilla ja helposti asennettavissa myös Modul-Systemin putkitelineen sisäseinämiin. Tarjoamme erikseen ostettavia sisäosia kahteen lyhyimpään putkitelineeseen.

Jos haluat lisätietoa uudesta integroitavasta kattojärjestelmämme ja putkitelineestä, ota yhteyttä tiimiimme, joka keskustelee mielellään tarpeistasi lisää.

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy