Vieraile Modul-Systemin osastolla Parcel+Post Expo 2019 -messuilla

Vieraile Modul-Systemin osastolla Parcel+Post Expo 2019 -messuilla

-

                 

Maailman johtava kansainvälinen posti- ja pakettialan messutapahtuma ja konferenssi järjestetään Amsterdamissa 30.9.–3.10.2019.

Tapahtuma tarjoaa postialan toimijoille, läheteille, verkkokauppa-alan toimitusyrityksille, maiden välisille toimittajille ja toimitusyrityksille tilaisuuden tutustua alan uusimpiin tuotteisiin. Parcel+Post Expo -messuille osallistuu vuosittain yli 3000 messukävijää yli 100 maasta, joten messut ovat posti-, paketti- ja pikatoimitusyrityksille suunnattu johtava maailmanlaajuinen tapahtuma.

Modul-System on 1.–3.10 osastolla 535, missä esittelemme kattavan ja erittäin kevyen Modul-Express-ratkaisun posti- ja pakettipalveluajoneuvoihin. Ratkaisu sisältää lattian, verhoilun, seinäkiskot, verkolliset taittohyllyt ja liukuovella varustetun väliseinän. Lisäksi ajoneuvoon on asennettu uusi punnitus- ja ylikuormitussuojausjärjestelmä.

Modul-Floor-lattia on kevyt alumiininen kerroslattia, jossa on kiinteät alumiinikiskot kiinnikkeitä varten. Ratkaisu on 15–20 prosenttia perinteistä 12 mm:n paksuista vanerilattiaa kevyempi. Lattia on liimattu ajoneuvoon, joten reikiä ei tarvita. Tämä poistaa korroosioriskin tai akkuhäiriöiden riskin sähköautoissa.

Kevyt verhoilu on kennorakenteista polypropeenia, mikä on lähes 40 prosenttia kevyempi perinteiseen vaneriverhoiluun verrattuna. Liimatut seinäkiskot vahvistavat ajoneuvon runkoa, parantavat turvallisuutta ja mahdollistavat taittohyllyjen ja kiinnikkeiden kiinnittämisen.

Osastolla pääsee tutustumaan myös Modul-Systemin patentoituihin, erittäin lujasta teräksestä valmistettuihin taittohyllyihin. Kevyet hyllyt kestävät 120 kilon painon ja niitä on erittäin helppo käyttää. Tutustu myös uuteen verkkoratkaisuumme, joka estää pakettien putoamisen hyllyiltä äkillisessä jarrutustilanteessa. Verkkojen paikkaa on helppo vaihtaa modulaaristen kiinnikkeiden avulla.

Liukuovella varustettu väliseinä perustuu kevyeen alumiiniseen kerrosrakenteeseen, joka on jopa 50 prosenttia perinteisiä teräksisiä tai alumiinisia väliseiniä kevyempi. Ovea voidaan täydentää tavallisella lukottomalla vetimellä, sylinterilukolla, slam-lukolla tai tarvittaessa sähkölukolla.

Olemme erittäin iloisia päästessämme esittelemään messukävijöille uuden punnitusjärjestelmän, jonka avulla kuljettaja näkee ajoneuvon kokonaispainon joko matkapuhelimella Modul-Connect-sovelluksella tai näytöllä ohjaamossa.

Alan uusimpien ja johtavimpien innovaatioiden ja tekniikoiden esittelemisen lisäksi konferenssissa nähdään asiantuntijapuhujia keskustelemassa maailmanlaajuisen posti- ja pakettitoimitusalan avainkysymyksistä ja tulevaisuudesta.

Parcel+Post Expo -messut järjestetään RAI Amsterdam -kongressikeskuksen hallissa 8 osoitteessa Europaplein, 1078 GZ Amsterdam. Messuille on vapaa pääsy. Messuille osallistuu 160 kansainvälistä näytteilleasettajaa, ja kyseessä on posti-, paketti- ja lähettialan inspiroiva verkostoitumistapahtuma.

Tervetuloa Modul-Systemin osastolle 535!

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy