Modul-Express – Kun paketin toimittaminen perille on kunnia-asia

Modul-Express – Kun paketin toimittaminen perille on kunnia-asia

-

Modul-Expressin jakeluautojen säilytysratkaisut tekevät vaativasta pakettien toimittamisesta helpompaa.

Pakettien jakeluala kukoistaa, ja kuriiri- ja pikatoimituspalveluiden kysyntä kasvaa nopeasti. Alan kasvun odotetaan jatkuvan seuraavien viiden vuoden aikana.

Modul-Systemin jakeluautojen hylly-, säilytys- ja varusteratkaisut valmistetaan omassa tehtaassamme Ruotsissa. Perustavoitteitamme ovat ajan säästö ja tehokkuus, turvalliset toimitukset tuotteita suojaamalla ja jakeluautojen kuljettajien työn helpottaminen.

Kaikki Modul-Express-tuotteet on suunniteltu mahdollisimman kevyiksi käyttämällä alumiinisia sandwich-rakenteita ja erittäin lujaa terästä.

Jakeluratkaisut

Jakeluautojen tehokkuuden parantaminen

  • Väliseinän parempi suunnittelu ja fiksut ominaisuudet, esimerkiksi liukuovet.
  • Kuormausta helpottavat ratkaisut, kuten taittohyllyt.
  • Lattiatilaa hyödyntämällä lisää kuormatilaa jopa 50 %.

Toimivampi väliseinä

Väliseinävalikoimaamme kuuluu esimerkiksi kätevä liukuvalla keskiovella varustettu väliseinä. Miten se parantaa tehokkuutta? Asiakastestit ovat osoittaneet, että liukuovella varustettu väliseinä voi säästää aikaa noin puoli tuntia kahdeksan tunnin työpäivän aikana. Kun vertailimme kahta kuljettajaa, joista toisen autossa oli liukuovi, oven käyttö säästi 14 sekuntia toimitusta kohden. Kahdeksan tunnin vuoron ja yli 100 pysähdyksen aikana laskennallinen ajansäästö olisi 25 minuuttia.

Ajan säästön lisäksi liukuovella varustettu väliseinä on turvallisempi sekä kuljettajan että toimitettavien pakettien kannalta. Liukuoven ansiosta kuljettajan ei tarvitse astua ulos liikenteen sekaan, ja ajoneuvon sisällä siirtyminen tarkoittaa, että ovet avataan/lukitaan vasta, kun kuljettaja astuu ulos. Paketteja ei voi varastaa toisin kuin tilanteessa, jossa kuljettaja joutuu avaamaan ovet ja kävelemään ajoneuvon ympäri sivuovelle. Ovet ovat auki, mutta kuljettaja ei näe, mitä sivuovella tapahtuu.

Kokonaispainoa voi vähentää entisestään lisäämällä tilaa penkkien väliin, ja edullisempi ratkaisu on varustaa auton väliseinä taitettavalla apuistuimella tavallisen matkustajan istuimen sijasta.

Väliseinää varten on valittavissa erilaisia lukkojärjestelmiä: lukoton vedin, avain/sylinterilukko tai slam-lukko.

Ajoneuvomallikohtaiset väliseinät testataan ja sertifioidaan ECE R14- ja ECE R17 -standardien ja taittuvat apuistuimet ISO 27956:2009 -standardin mukaisesti.

Taittohyllyjen etuja

Modul-Expressin monipuolisiin säilytysratkaisuihin kuuluvat joustavat taittohyllyt, joiden korotetut sivu- ja takareunat takaavat, että paketit pysyvät hyllyillä. Olemme kehittäneet ratkaisua madaltamalla etureunaa, ja hylly voidaan tarvittaessa asentaa kaltevaksi helpottamaan ja nopeuttamaan purkamista, ja tekemään siitä turvallisempaa.

Kuten erittäin lujilta hyllyiltä voi odottaakin, jokaisen hyllyn kuormituskapasiteetti on 120 kg. Hyllyjen lisäetuna on myös asennus ilman reikien poraamista, mikä säästää auton rakennetta ja vähentää korroosion vaaraa.

Tässäkin olemme halunneet tutkia ja kehittää tuotetta pidemmälle, ja nykyiset jakeluautojen hyllyratkaisut on muotoiltu ergonomiseksi, mikä parantaa käyttäjäkokemusta. Kaasujousien ansiosta hyllyjen käyttö on yksinkertaisia ja vaivatonta.

T-urat kuuluvat integroituna osana hyllymalleihin, mikä mahdollistaa helpon kiinnityshihnojen ja -silmukoiden käytön. Pakettien paikallaan pitämiseen voidaan käyttää myös turvaverkkojärjestelmäämme. Näiden ja monien muiden tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ansiosta Modul-Express on parhaiden jakeluyritysten valinta. Asiakkaitamme ovat mm. DHL, DPD, DB Schenker, GLS, TNT ja UPS.

Jakeluauton lattiatilan maksimointi

Monipuolisuudesta puhuttiin jo edellä, ja yksi taittohyllyjen suurimmista eduista on, että hyllyt taitettuina koko lattia-alaa voidaan hyödyntää (kantavuus 1000 kg/m2).

Modul-Floor on vankka, luistamaton lattia, joka auttaa pitämään ajoneuvon kalustetun kokonaispainon kurissa ja näin alentamaan ajoneuvon polttoaineenkulutusta. Lattiaan kuuluu kaksi pitkittäistä alumiinista T-urakiskoa lisävarusteita varten ja erityisesti jakeluautojen lattioissa käytettäviä joustavia kiinnitysjärjestelmiä varten.

Saatavilla on lisävarusteena poikittainen alumiininen kiinnityskisko, joka täydentää kuormatankojen käyttöä ja tarjoaa joustavan kiinnitysjärjestelmän ilman työkaluja.

Lattiaan kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota. Lattian pysäytyskiskoilla paketit pysyvät paikoillaan kuljetuksen aikana, ja fiksut kiinnityssilmukat, koukut ja kuormatangot voidaan asentaa helposti suoraan lattia- ja seinäkiskoihin.

Testaus ja turvallisuus

Turvallisuus ja laatu ovat meille ehdottoman tärkeitä. Panostamme paljon aikaa ja energiaa uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, ja testaamme ne sitten varmistaaksemme lopputuotteen mahdollisimman korkean laadun.

Jos sinulla on kysyttävää Modul-Expressistä, ota yhteyttä myyntitiimiimme numeroon 020 771 0880 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@modul-system.fi

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy