Integroitu akselivaakajärjestelmä

Integroitu akselivaakajärjestelmä

-

Ajoneuvon punnitusjärjestelmä tarkkailee ajoneuvon painoa reaaliajassa. Paino näkyy näytöllisessä kaukosäätimessä, matkapuhelimessa tai tablet-laitteessa ja se esitetään suhteessa hyötykuormaan.

Järjestelmä hakee tietoja ajoneuvon jousituksiin asennetuista antureista ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden seurata ajoneuvon etuakselia, taka-akselia ja kokonaispainoa. Järjestelmä on erittäin tarkka, +/- 2,5%:n tarkkuudella lähellä maksimaalista hyötykuormaa. Pääohjausyksikkö lähettää tiedot Bluetooth®-yhteyden kautta näyttölliseen kaukosäätimeen, matkapuhelimeen tai tablet-laitteeseen.

Näyttöllinen kaukosäädin, jossa on korkealaatuinen OLED-näyttö, on suunniteltu sopimaan ajoneuvon ohjaamoon. Taustavalaistujen kytkimien avulla kuljettaja voi helposti nähdä, mitkä lisävarusteet on kytketty päälle. Matkapuhelinta (iOS / Android) tai tablettia (iOS / Android) voidaan käyttää näyttöllisen kaukosäätimen kanssa, tai sen sijaan. Käyttäjäystävällisellä grafiikalla varustettu Modul-Connect -sovellus varoittaa kuljettajaa, kun ajoneuvo on lähellä maksimikuormitusta.

Ajoneuvon punnitusjärjestelmä on osa Modul-Connectia, joka on alusta kaikille digitaalisille ja sähköisille ajoneuvolaitteillemme. Se tukee myös muitakin tuotteitamme, kuten työvalot, merkkivalot, majakat, valopalkit, liikennemerkit ja invertterit. Viestintä toimii Bluetooth®- ja CAN-signaalien kautta. Alusta on itsenäinen eikä se häiritse ajoneuvon omaa sähköjärjestelmää. Tuote on CE- ja E-merkitty, 3 vuoden rajoitetulla takuulla.

 

            

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy