Kestävät ja turvalliset tuplalattiaratkaisut

Kestävät ja turvalliset tuplalattiaratkaisut

-

Viime aikoina tuplalattiaratkaisujen kysyntä on lisääntynyt hyötyajoneuvo markkinoilla. Monet ammattilaiset valitsevat pienempiä ajoneuvoja ja haluavat hyödyntää tavaratilan mahdollisimman optimaalisesti.

Raskas ja tilaa vievä kuorma sijoitetaan pitkiin laatikoihin tuplalattian alle, jolloin lattian yläpuolelle jää tilaa työkaluille ja muille laitteille. Ajoneuvon kalusteet ja muut varusteet voidaan asentaa tuplalattian päälle, jolloin tilaa voidaan hyödyntää entistä paremmin.     

Viimeisten 20 vuoden aikana Modul-System on työskennellyt aktiivisesti hyötyajoneuvojen törmäysturvallisuuden parantamiseksi. Törmäystilanteessa kiinnittämättömät työkalut ja laitteet lähtevät liikkeelle eteenpäin kohti väliseinää. Siksi on tärkeää pitää mahdollisimman paljon kuormaa hyllyjärjestelmässä. Peräänajotilanteessa väliseinään asti ulottuva laatikosto-osa voi kuitenkin aiheuttaa riskin. Laatikko-osa painuu eteenpäin kohti väliseinää ja pahimmassa tapauksessa sen läpi.

Kuljettajan ja matkustajan turvallisuuden parantamiseksi suunnittelemme tuplalattiaratkaisumme sisäänrakennetulla törmäysvyöhykkeellä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tuotteilla on tilaa pakkautua ilman, että ne työntyvät väliseinään ja mahdollisesti ohjaamoon asti.

Lisäksi suosittelemme uutta törmäyssuojaosaa, joka auttaa vahvistamaan väliseinää ja vaimentaa tuplalattiaratkaisun kuormat. Suojaosa räätälöidään kunkin pakettiautomallin mukaan.

 

 

Jos olet kiinnostunut ratkaisusta, jossa on ekstrapitkät laatikot, tuplalattia integroiduilla kiinnitysvaihtoehdoilla, sisäänrakennettu törmäysvyöhyke ja törmäyssuojaosa turvallisuuden lisäämiseksi, pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä myyntitiimimme.     

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy