Modul-Connect PRO - Hallitse ajoneuvokantaasi

Modul-Connect PRO - Hallitse ajoneuvokantaasi

-


Olemme viimeisen 50 vuoden ajan innovoineet ja kehittäneet jatkuvasti uusia tekniikoita, jotka saavat autosi toimimaan älykkäämmin.

Nyt otamme käyttöön seuraavan sukupolven kalustonhallinnan ja kaikki sen tuomat edut.

Esittelyssä: Modul-Connect PRO


 

SEURAAVAN SUKUPOLVEN KALUSTONHALLINTA

Modul-Connect PRO herättää ajoneuvokannan eloon. Jokaisessa ajoneuvossa oleva tehokas ohjainrasia tarjoaa lisäarvoa tuovaa toimivuutta ja antaa sekä kuljettajalle että tukitiimeille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin.

Älypuhelin mullisti tavan, jolla ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa. Nyt Modul-Connect PRO tarjoaa saman vapauden ajoneuvokannan hallintaan.Modul-Connect PRO voi tehdä kaiken saman kuin Modul-Connect-järjestelmäkin. Lisäksi voit sen avulla seurata ja hallinnoida ajoneuvokantaasi.

SIM-kortin sisältävä Modul-Connect PRO ‑järjestelmä lähettää kaikki tiedot pilveen visualisointia varten web-portaalissa. Portaalin käyttöoikeudet voidaan myöntää minkä vain tason perusteella, esimerkiksi maittain, alueittain tai osastoittain.

Web-portaalissa näkyvät kaikki ajoneuvot luettelossa ja kartalla, ja voit seurata niiden nykyistä sijaintia, reittiä, akun varaustasoa ja, jos punnitusjärjestelmä on asennettu, nykyistä painoa. Jos järjestelmä havaitsee sallitun alueen ulkopuolella olevan anturiarvon, kartalla näkyy varoitus.

Kaikki tiedot tallennetaan ja kalenteritoiminnon avulla voit helposti tarkastella aiempia reittejä, ajotapoja ja varoituksia.

Ajopäiväkirjapalvelu luo raportteja, joissa näkyvät tarkat reitit, ajotavat ja tiemaksulliset väylät. Kuljettaja voi luokitella matkan työajoksi tai henkilökohtaiseksi ajoksi, mikä on kätevää kuukausittaista veroilmoitusta laadittaessa.

Jos varusteiden seurantalaitteet on asennettu, kuljettajan lisäksi myös web-portaalin käyttäjät näkevät, milloin varusteet ovat käyttöalueen ulkopuolella.

 

Lue lisää Modul-Connect Prosta täältä


 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy