Uudet Pitkät Laatikostot

Uudet Pitkät Laatikostot

-

Meidän pitkät laatikostot kokevat muodonmuutoksen. Uudessa versiossa on monia etuja, kuten:

  • Ne avautuvat enemmän. Uudet laatikot aukeavat noin 80% verrattuna 70%:iin nykyisessä versiossa. Liikuttamalla rajoitinta (Buffex) laatikoita voidaan vetää ulos vielä enemmän, mutta sen seurauksena kuormituskyky heikkenee.
  • Parempi laatu. Uudet kuulalaakerit on päällystetty muovisella laakerikiskolla, joka yhdessä pyöreän muodonsa kanssa vähentää kulumista ja tekee laatikosta helposti liukuvan. Jokaisessa laatikossa on toisella puolella kiinteät kuulalaakerit laatikon ohjaamiseksi ja toisella puolella joustavat laakerit jotka nostavat laatikon käyttöön liittyvää sietokykyä.
  • Suurempi kantavuus. Jokaisen laatikon kantavuus on 80 kg. Kumipintaista vahvikelevyä käyttämällä laatikkoon on mahdollista ladata jopa 100 kg.
  • Entistä turvallisempi. Laatikkoyksikön runko ja CRP (Crash Restraint Panel) on vahvistettu turvallisuuden parantamiseksi. Laatikkoyksikön etuosaan on myös asennettu ylimääräinen vahvistusprofiili , mikä mahdollistaa laatikon suuremman aukeamisen.
  • Pidemmät laatikot. Laatikoita on saatavilla kolmessa leveydessä, seitsemällä syvyydellä ja kolmella eri korkeudella. Laatikoita on saatavilla jopa 2m pitkinä.
  • Helpompi asentaa. Uudet laatikot ovat helpompia asentaa kuin vanhat. Lisäksi tästä lähtien ei tarvitse käyttää välilevyjä, koska joustavat kuulalaakerit lisäävät laatikon sietokykyä.

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy