Äskettäin Modul-Systemin T&K-tiimi on kehittänyt joukon uusia tuotteita.

Äskettäin Modul-Systemin T&K-tiimi on kehittänyt joukon uusia tuotteita.

-

 

 

 

Nämä tuotteet on kehitetty asiakkaidemme tarpeiden perusteella kestävään kehitykseen ja tulevaisuuteen keskittyen.

PIR-sensori dhavaitsee liikkeen ajoneuvossasi ja sytyttää ajoneuvon valot. Tämä säästää akkuvirtaa, sytyttää valot vain tarvittaessa ja voi tarjota lisäturvaa, kun ajoneuvo jätetään ilman valvontaa.

Asset Tracker minimoi laitteiden unohtumisen riskin ja auttaa välttämään hävinneiden laitteiden uusimisesta aiheutuvat kustannukset. Modul-Connectin ja Asset Trackerin avulla saat push-ilmoituksen laitteen viimeisimmästä sijainnista, jos se unohtuu tai häviää. Sinun ei enää koskaan tarvitse ottaa riskiä, että unohdat työkalusi kyydistä!

Ilmanlaatumittari tarkkailee lämpötilaa ja kosteutta ja tarjoaa reaaliaikaisia raportteja. Tämä on erittäin tärkeää, mikäli kuljetat lämpötilaherkkiä tavaroita, ja sen avulla voit vähentää mahdollista hävikkiä, sillä laite ilmoittamalla kuljettajalle, jos poikkeamia esiintyy. Historiatiedot tallennetaan, jotta voit seurata jälkikäteen, milloin arvot mahdollisesti putosivat halutun alueen ulkopuolelle.

EV-lämmitin on Modul-Systemin ainutlaatuinen sähkölämmitin sähköajoneuvoihin. Modul-Connect-sovelluksen tai Display Switch Panelin avulla voit helposti ohjata lämmitintä vaikka kuljettajan istuimelta, jotta pysyt lämpimänä kylminä kuukausina.

DC-DC EV-laturi varmistaa, että ajoneuvon akku ja lisäakut ovat kaikki ladattuna täyteen, kun aloitat työpäiväsi. DC-DC EV-laturilla voit ladata kaikki akut samanaikaisesti ajoneuvon olemassa olevan latauskaapelin kautta.

 

Modul-Connect – Van Electrical Systems (modul-system.com)

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy