Tee ajoneuvokannastasi tulevaisuusvarmoja Modul-Connect neljännellä sukupolvella

Tee ajoneuvokannastasi tulevaisuusvarmoja Modul-Connect neljännellä sukupolvella

-

Modul-Connectin neljäs sukupolvi – nyt Bluetooth Meshillä huipputeknologiaa ja tulevaisuudenkestävää teknologiaa varten. Mesh-verkko, joka voi yhdistää jopa 32 000 yksikköä, ei ainoastaan laajentaa valikoimaa, vaan luo myös uusia mahdollisuuksia Modul-Connect-alustalle. Yhdessä uuden sukupolven 4 boxin ja äskettäin lanseerattujen tuotteiden Ilmanlaatusensorin, PIR-Sensorin ja Asset Trackerin kanssa luodaan uusia toimintoja ja parempaa suorituskykyä ajoneuvokannan optimoimiseksi. 

Neljännen sukupolven myötä koko Modul-Connect-järjestelmä on muutettu kommunikoimaan Bluetooth Meshin kanssa, jotta se vastaa tämän päivän ja huomisen tekniikkaa. Parannettu Modul-Connect-alusta voi nyt rakentaa suuria Bluetooth-verkkoja Bluetooth-yksiköiden välille kehittääkseen sekä nopeampaa että turvallisempaa viestintää. “Teknologian eturintamassa oleminen antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaalle tulevaisuutta kestävän alustan”, sanoo Thomas Johansson, Modul-Systemin varatoimitusjohtaja Ruotisista.

Modul-Connectin neljäs sukupolvi on mahdollistanut laitteiden kommunikoinnin nopeammin, vakaammin ja turvallisemmin. Neljännen sukupolven pääyksikkö ja Modul-Connectin PIR-anturin yhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden hallita valaistusasetuksiasi ja sitä, kytkeytyvätkö ne päälle havaitun liikkeen perusteella. Tämä ominaisuus lisää sekä käyttömukavuutta että vähentää tarpeetonta virrankulutusta. “Aivan kuten modulaarisessa hyllyjärjestelmässämme, joka helpottaa asiakkaidemme työskentelyä, teemme samoin ajoneuvojen valaistuksen kanssa,” sanoo Thomas Johansson

Suojaa herkästi pilaantuvien tuotteiden kuljetus ja toimitus Modul-Connect Ilmanlaatusensorin avulla. Modul-Connectin langattoman ilmasto-anturin avulla kuljettaja voi seurata ajoneuvon kuormatilan lämpötilaa ja kosteutta Modul-Connect-sovelluksen tai näytön kytkinpaneelin kautta. Tämä reaaliaikainen ominaisuus antaa välittömän hälytyksen, kun lämpötila ja/tai kosteus ylittää tai laskee asetetut rajat, jotta kuljettaja voi reagoida tilanteeseen välittömästi. “Ilmasto-anturiin sijoittaminen voi vähentää odottamattomista tapahtumista aiheutuvia kustannuksia, ja se on pitkällä aikavälillä pieni investointi”, sanoo Thomas Johansson.

Asiakasportaalissa ajojärjestelijä saa täydellisen yleiskatsauksen kalustosta ja saa ilmoituksen mahdollisista poikkeamista. Lisäksi kaikki antureiden lämpötila- ja kosteustiedot tallennetaan ja niistä saa luotua helposti raportin, josta voidaan tarkistella kuljetuksen eri vaiheita myös jälkikäteen.

Kun arvokkaat laitteet ja työkalut on varustettu Modul-Connectin Asset Trackerilla, ne eivät katoa tai unohdu. Kun ajoneuvo lähtee työpaikalta liikkeelle, neljännen sukupolven Modul-Connectin avulla valvot jokaista laitetta. Jos jokin työkalu joutuu kantaman ulkopuolelle, kuljettajalle ilmoitetaan välittömästi puhelinsovelluksen tai näyttöpaneelin kautta. Työkalun viimeisin sijainti visualisoidaan kartalle, jotta kaikki kadonneet laitteet löytyvät mahdollisimman nopeasti.

“Uuden järjestelmän ja tuotteiden takana on paljon kovaa työtä ja sitoutumista, joten olemme erityisen ylpeitä voidessamme julkaista neljännen sukupolven Modul-Connect:in. Päivitettyjen ja useiden uusien tuotteiden avulla toivomme, että Modul-Connect voi auttaa useampia yrityksiä tehostamaan ajoneuvokantansa”, sanoo Thomas Johansson.

 

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy