Modul-System julkistaa hyötyajoneuvojen turvajärjestelmän

Modul-System julkistaa hyötyajoneuvojen turvajärjestelmän

-

Mölndal, RuotsiModul-System, yksi maailman johtavista pakettiautojen ja hyötyajoneuvojen varusteiden valmistajista, on lanseerannut älykkään yhdistetyn turvajärjestelmän, joka on suunniteltu suojaamaan kaupallisia kalustoja ympäri vuorokauden. Tämä uusi Modul-Connect-järjestelmän tarjonta yhdistää omaisuuden seurantalaitteet, liiketunnistimet, ovi-/kosketusanturit ja paljon muuta, mikä takaa työkaluille ja laitteille kattavan suojan.

Parannetut suojausominaisuudet

Modul-Connect-järjestelmän Modul-System turvaratkaisu pyrkii estämään varkaudet ja luvattoman pääsyn ajoneuvoon. Liiketunnistimet havaitsevat kaiken liikkeen ajoneuvossa, kun taas ovi-/kosketusanturit havaitsevat, kun ovi tai kaappi avataan odottamatta, mikä lähettää käyttäjälleen nopeasti ilmoituksen poikkeuksellisesta toiminnasta. Omaisuudenseurantalaitteet tarjoavat työkalujen ja laitteiden reaaliaikaisen seurannan, jolloin kaluston johtajat ja käyttäjät voivat seurata omaisuuttaan reaaliajassa kartalla.

Uusi turvajärjestelmä edustaa merkittävää harppausta ajoneuvon suojauksessa yhdistämällä etävalvonnan ja -ohjauksen reaaliaikaiseen tarkkaan sijainnin seurantaan. Käyttäjät voivat nyt seurata ajoneuvonsa tilaa ja hallita järjestelmää etänä käyttäjäystävällisen sovelluksen tai verkkoportaalin kautta. Reaaliaikaiset hälytykset ilmoittavat käyttäjille kaikista luvattomista pääsyyrityksistä, mikä mahdollistaa nopean vastauksen mahdollisiin uhkiin. Lisäksi äänekässireeni ajoneuvossa karkottaa mahdollisia varkaita, kun taas hakalukko tarjoaa ylimääräisen fyysisen turvakerroksen. Tämä järjestelmä toimii 24/7, mikä antaa käyttäjille mielenrauhan, että heidän kalustonsa on aina suojattu.

"Yksi erinomainen ominaisuus on, että sovelluksen ilmoitus on sekä näkyvä että kuuluva, ja ääni on suunniteltu menemään läpi, vaikka puhelin olisi äänettömässä tilassa, mikä takaa, että kriittinen hälytys tavoittaa käyttäjän joka tilanteessa.", Modul-Systemin varatoimitusjohtaja Thomas Johansson sanoi. 

Työkalujen katoamisesta aiheutuvat kustannukset

Työkalujen varastaminen ja katoaminen voivat vaikuttaa merkittävästi käyttökustannuksiin ja tuottavuuteen. Järjestelmä auttaa estämään varkaudet ja luvattoman käytön, mikä vähentää työkalujen katoamisen tai varastamisen todennäköisyyttä. Tämä ennakoiva lähestymistapa ei ainoastaan ​​suojaa arvokkaita laitteita, vaan myös minimoi työkalujen vaihtoon ja toimintahäiriöihin liittyvät seisokit. Jatkuvan valvonnan ja välittömien hälytysominaisuuksien ansiosta kalustopäälliköt voivat reagoida tapahtumiin nopeasti, mikä minimoi entisestään taloudelliset tappiot ja varmistaa keskeytymättömän työskentelyn.

 

Käyttäjäystävällinen sovellus

 Turvajärjestelmää ohjataan intuitiivisen sovelluksen kautta. Käyttäjät voivat helposti aktivoida tai deaktivoida hälytysjärjestelmän yksinkertaisella liukusäätimellä ja ajastaa hälytykset aktivoitumaan haluttuina ajankohtina, mikä takaa jatkuvan suojauksen.

"Esittelemämme uusi turvajärjestelmä osoittaa, kuinka sitoutunut olemme parantamaan ajoneuvojen suojausta ja turvallisuutta, sekä tukemaan asiakkaidemme yritystoimintaa. Integroimme huipputeknologiaa helppokäyttöisiin käyttöliittymiin asettaaksemme korkeammat standardit kaluston turvallisuudelle. Tämä luo yrityksille heidän tarvitsemaansa luottamusta", sanoi Thomas Johansson, Modul-Systemin varatoimitusjohtaja

Tietoa Modul-Systemistä

Modul-System jatkaa huippuluokan ratkaisujen kehittämistä, jotka lisäävät liikkuvan työvoiman tehokkuutta ja tuottavuutta. Tämän uuden turvajärjestelmän käyttöönotto korostaa heidän omistautumistaan ​​pysyä alan tarpeiden edellä ja tarjota vertaansa vailla olevaa lisäarvoa asiakkaille.

 

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy