Modul-System mullistaa kaluston ylläpidon Modul- Connectin helppokäyttöisellä järjestelmällä

Modul-System mullistaa kaluston ylläpidon Modul- Connectin helppokäyttöisellä järjestelmällä

-

Mölndal, RuotsiModul-System, yksi maailman johtavista pakettiautojen ja hyötyajoneuvojen varusteiden valmistajista, on julkistanut uuden ominaisuuden Modul-Connect-järjestelmässään: huoltosovelluksen, joka on suunniteltu erityisesti virtaviivaistamaan koko ajoneuvokannan kunnossapitoa. Tämä uusi sovellus auttaa ylläpitämään työkaluja ja laitteita, olivatpa ne sitten mukana ajoneuvossa tai paikan päällä työasemalla.

Huoltoominaisuus on Modul-Connect Asset Trackerin uusi laajennus, joka mahdollistaa työkalujen reaaliaikaisen seurannan ja ilmoittaa käyttäjille, jos työkalu jää jälkeen työmaalta poistuessaan. Asset Trackerin avulla varmistat, etteivät työkalusi katoa enää koskaan. Nyt lisätty ylläpitoominaisuus, jota voidaan käyttää sekä Asset Trackerin kanssa että ilmankin, pyrkii muuttamaan tapoja, joilla yritykset hallitsevat ja ylläpitävät työkalujaan ja laitteitaan, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Modul-Connect Maintenance -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet

Sovellus tarjoaa yksityiskohtaisen luettelon kaikista siihen liitetyistä työkaluista ja laitteista ja tarjoaa reaaliaikaisia ilmoituksia niiden huoltotilasta. Pidä kirjaa, ajoita säännöllinen huolto ja varmista, että kaikki tarvittava dokumentaatio ovat helposti saatavilla – kaikki yhdessä käyttäjäystävällisessä järjestelmässä Modul-Connect-sovelluksen ja verkkoportaalin kautta.

Yksi järjestelmän erottuvista ominaisuuksista on kyky ajoittaa ja seurata huoltotehtäviä automaattisesti. Järjestelmän kautta voit asettaa itsellesi muistutuksia rutiinitarkastuksista, korjauksista ja tarkastuksista, mikä vähentää merkittävästi laitevikojen ja seisokkien riskiä.

Järjestelmän avulla voit ladata ja tallentaa kaikki tarvittavat asiakirjat, mukaan lukien käsikirjat, takuut ja huoltotiedot. Tämä ominaisuus varmistaa, että kaikki asiaankuuluvat tiedot ovat saatavilla ja järjestettyinä, mikä helpottaa vahingon sarruessa ja tekee laitteiden hallinnasta tehokkaampaa.

Järjestelmän kautta lähetetään reaaliaikaisia hälytyksiä ja ilmoituksia kaluston johtajille sekä työntekijöille tulevista huolloista tai myöhästyneistä tehtävistä, mikä mahdollistaa nopean toiminnan mahdollisten ongelmien ehkäisemiseksi.

Modul-Connect-järjestelmä on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä, jossa käyttäjät voivat navigoida helposti kaikilla teknisillä tasoilla. Alusta 

on käytettävissä pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta, mikä varmistaa joustavuuden ja mukavuuden.

Muuttuva kalustonhallinta

Lisäämällä Modul-Connect Asset Tracker työkaluihin ja laitteisiin, kaluston johtaja ja käyttäjät saavat reaaliaikaisia päivityksiä siitä, kenellä laitteet ovat ja missä ne sijaitsevat, ja näin vältytään työkalujen etsimisestä aiheutuvalta viiveeltä.

Integroimalla myös ylläpitosovelluksen toimintoihinsa, yritykset voivat odottaa näkevänsä enemmän tehokkuutta ja kustannussäästöjä. Järjestelmän kyky estää laitevikoja ja pidentää työkalujen käyttöikää oikea-aikaisella huollolla, sekä vähentää viivästyksiä ja alentaa korjauskustannuksia.

"Työkalujen ja laitteiden seuraaminen on merkittävä haaste monille yrityksille. Työkalujen menettämisen kustannukset eivät liity pelkästään työkalujen vaihtamiseen vaan myös työmahdollisuuksien menettämiseen oikeiden laitteiden puutteen vuoksi", sanoo Thomas Johansson, Modul-Systemin varatoimitusjohtaja. "Uusi sovelluksemme ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla keskitetyn alustan kaluston jokaisen tuotteen tilan ja huoltotarpeiden seuraamiseen."

Tietoja Modul-Systemistä

Modul-System on yksi johtavista hyötyajoneuvojen telineiden ja varusteiden toimittajista. Modul- System on sitoutunut innovaatioihin ja laatuun ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan liikkuvan työvoiman tehokkuutta ja tuottavuutta. Modul-Connect Asset Trackerin käyttöönotto vahvistaa yrityksen omistautumista tarjota huippuluokan ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin.

 

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy