Voita Multi-Box-setti

Voita Multi-Box-setti

-

Voita 3 Multi-Boxia ja kuljetuskärryt - kiireisen ammattilaisen työkalulaatikko.

Osallistu kilpailuun tykkäämällä Facebook-sivustamme ja vastaamalla seuraavaan kysymykseen kommenteissa:

Jos saisit pakettiautoosi ilmaiseksi minkä tahansa muutoksen, mikä olisi sinun valintasi?

 

MULTI-BOX

Modul-Systemin uusi Multi-Box on kestävä ja ergonominen työkalu- ja säilytyslaatikko, jolle on ominaista käytännöllisyys ja tyylikäs ulkonäkö. Siihen on saatavana älykkäitä lisävarusteita ja se on helppo kuljettaa ja ottaa mukaan työpaikalle. Multi-Box voidaan integroida Modul-System-kalustuksiin.

Meidän mielestämme se on markkinoiden älykkäin työkalulaatikko. Olemme yhdistäneet kaikkien markkinoille olevien laatikoiden parhaat ominaisuudet yhteen työkalulaatikkoon. Lue lisää tuotteesta täältä.

 

TERMS & CONDITIONS

1. Kilpailu käynnistyy 29.5.2019 ja päättyy 5.6.2019 klo 23.59.
2. Palkintona on kolme Modul-Systemin Multi-Box-laatikkoa ja yksi kuljetuskärry.
3. Kilpailun järjestää Modul-System (järjestäjä). Järjestäjä ei vastaa viivästyneistä tai puutteellisista osallistumisista tai vastausten vastaanoton epäonnistumisesta. Todiste osallistumisesta ei ole todiste vastaanotosta.
4. Kilpailuun eivät saa osallistua järjestäjän työntekijät tai heidän perheensä (vanhemmat, lapset, sisarukset, puolisot tai kumppanit) tai kilpailuun ammatillisesti liittyvät henkilöt. Osallistumisia ei vahvisteta eikä palauteta.
5. Vain yksi osallistuminen henkilöä kohti. Palkintoa ei voi siirtää toiselle, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.
6. Osallistumalla kilpailuun osallistujat antavat suostumuksensa sille, että järjestäjä: Säilyttää ja käyttää heidän henkilötietojaan kilpailun järjestämiseen. Osallistumalla osallistujat hyväksyvät nämä ehdot. Ehtojen rikkominen johtaa osallistujan hylkäämiseen.
7. Voittajalle ilmoitetaan 30.6.2019 mennessä suoraviestillä Facebook Messengerin kautta. Jos järjestäjä ei saa yhteyttä voittajaan 5 päivän sisällä tai jos voittaja ei täytä ehtoja, valitaan toinen voittaja. Järjestäjän päätös on lopullinen, eikä siitä voi valittaa.
8. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa, muuttaa tai korvata kilpailun ilman ilmoitusta minkä tahansa järjestäjästä riippumattoman tapahtuman johdosta.

Kotisivut käyttävät evästeitä.  Lue lisää

Hyväksy